Jucarii de vara

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Jucăriile de vară pentru copii sunt concepute pentru a oferi distracție, aventură și plăcere în timpul zilelor călduroase. Ele sunt special concepute pentru a fi utilizate în aer liber și încurajează activitatea fizică, interacțiunea socială și dezvoltarea abilităților motorii. Mai jos sunt câteva descrieri ale jucăriilor de vară preferate de copii:

  1. Piscina gonflabilă cu tobogan: Această jucărie oferă o oază de răcorire și distracție în curtea din spate. Piscina este gonflabilă, având dimensiuni adecvate copiilor și este echipată cu un tobogan care adaugă elementul de aventură și distracție în timpul plonjărilor în apă.

  2. Pistola cu apă: Jocul cu pistolul cu apă este o modalitate excelentă de a te bucura de jocurile de război într-o manieră inofensivă și amuzantă. Copiii se pot angaja în lupte amicale cu apă și pot să se răcorească în timpul zilelor călduroase.

  3. Bicicleta sau trotineta: Bicicletele și trotinetele sunt jucării clasice de vară care încurajează activitatea fizică și dezvoltarea abilităților motorii. Copiii pot explora în jurul casei sau pot merge într-o plimbare cu prietenii, bucurându-se de senzația vântului în păr.

  4. Setul de plajă: O jucărie de vară populară este setul de plajă care conține galetușă, lopățică, formă pentru nisip și alte accesorii pentru construirea castelelor de nisip. Aceste jucării îi ajută pe copii să își folosească imaginația și creativitatea în timp ce se joacă în nisip și apa de mare.

  5. Planor sau zmeu: Zmeiele și planorul sunt jucării de vară care le permit copiilor să se bucure de cer și să experimenteze cu aerodinamica. Zmeiele pot fi zburate în parcuri sau în zone deschise și reprezintă o modalitate distractivă de a petrece timpul în aer liber.

  6. Trambulina: O trambulină în grădină poate aduce multă distracție și energie copiilor. Aceasta îi ajută să își dezvolte coordonarea și echilibrul, în timp ce săriturile și salturile le oferă o senzație de bucurie și libertate.

  7. Jocuri de apă: Există o gamă variată de jocuri de apă care pot fi organizate în curtea din spate sau în parc. Acestea includ baloane cu apă, jocuri de stropit cu bureți și alte activități care implică apă pentru a-i menține pe copii răcoriți și amuzați.

Acestea sunt doar câteva exemple de jucării de vară pentru copii. Există o varietate mare de opțiuni disponibile pe piață, iar alegerile pot varia în funcție de preferințele și interesele individuale ale copiilor.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!