Jucarii de plus

Afiseaza: 1-48 din 556 produse

 Filtre

Jucăriile de plus sunt obiecte moi și pufoase, create în principal pentru a fi iubite și îmbrățișate de copii și chiar și de adulți. Acestea sunt confecționate din materiale textile, cum ar fi plușul, care este umplut cu umplutură sintetică sau naturală, cum ar fi poliesterul sau bumbacul.

Aceste jucării pot avea o varietate de forme și dimensiuni. Ele pot reprezenta animale, personaje de desene animate, supereroi, păpuși sau chiar obiecte inanimate. De exemplu, unele jucării de plus pot fi reprezentări ale animalelor de companie preferate, cum ar fi câini, pisici sau iepurași, în timp ce altele pot fi personaje celebre din filme sau cărți.

Jucăriile de plus sunt adesea decorate cu detalii și culori vibrante pentru a atrage atenția copiilor și pentru a le stimula imaginația. Ele pot avea ochi măriți, nasuri brodate, guri zâmbitoare și alte accesorii mici. De asemenea, pot fi disponibile într-o gamă largă de texturi, de la pluș moale și matasos până la materiale mai lucioase sau cu imprimeuri.

Aceste jucării sunt create cu atenție la detalii pentru a fi sigure și durabile. Ele sunt concepute să reziste la îmbrățișări și joacă constantă și sunt de obicei ușor de curățat. Unele jucării de plus pot avea și funcții adiționale, cum ar fi sunete sau lumini, care le pot face și mai interesante pentru copii.

Jucăriile de plus sunt extrem de populare datorită naturii lor reconfortante și prietenoase. Ele oferă un sentiment de siguranță și confort copiilor, permițându-le să-și dezvolte abilitățile sociale și emoționale. Jucăriile de plus pot deveni prieteni de nădejde pentru copii, oferindu-le companie și sprijin în momentele dificile sau de singurătate.

Ele pot lua diverse forme, de la animale și personaje de desene animate, până la obiecte inanimate sau chiar personaje abstracte. Dimensiunile jucăriilor de plus pot varia, de la câțiva centimetri până la dimensiuni mari, care pot fi chiar mai mari decât copiii.

Jucăriile de plus sunt create pentru a oferi un sentiment de siguranță și confort în special copiilor mici, fiind considerate adesea prieteni de nădejde. În plus, ele pot fi și obiecte decorative în camerele copiilor sau ale adulților, datorită diversității formelor și designului lor.

Uneori, jucăriile de plus pot avea și funcții adiționale, cum ar fi jucării muzicale sau luminoase, care contribuie la stimularea simțurilor copiilor. De asemenea, ele pot fi obiecte de colecție pentru unii adulți sau pasionați de jucării, având valoare sentimentală sau estetică.

Jucăriile de plus au fost și continuă să fie un element iconic al copilăriei, aducând bucurie, confort și amintiri speciale pentru cei care le posedă.

 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!