Seturi de constructie cu cuburi

Afiseaza: 1-48 din 57 produse

 Filtre

Seturile de construcție cu cuburi sunt jucării educative care permit copiilor să creeze diferite forme și structuri folosind cuburi de dimensiuni variate. Acestea pot fi fabricate din lemn, plastic sau alte materiale și pot fi disponibile în diverse culori și forme. Aceste seturi dezvoltă creativitatea, abilitățile de rezolvare a problemelor și coordonarea mâno-ochi a copiilor, încurajându-i să exploreze și să construiască propriile lor idei.

În general, aceste seturi pot include cuburi de diferite dimensiuni, plăci de bază pentru a construi pe ele și diverse accesorii pentru a adăuga detalii la construcții. Pot fi disponibile și seturi tematice, care le permit copiilor să creeze obiecte specifice, precum mașini, clădiri, nave spațiale sau personaje.

Seturile de construcție cu cuburi sunt jucării versatile și pot fi adaptate pentru copii de diferite vârste și niveluri de dezvoltare. Ele sunt apreciate pentru modul în care stimulează imaginația și promovează învățarea prin joc.

 

Iată câteva exemple de seturi de construcție cu cuburi din diverse materiale pentru copii:

  1. Seturi de cuburi de lemn: Acestea sunt un clasic și sunt perfecte pentru copiii mici. Cuburile de lemn sunt durabile și ușor de manevrat. Ele pot fi folosite pentru construcții simple sau pentru a învăța concepte matematice de bază, cum ar fi numărarea și sortarea.

  2. Seturi de cuburi magnetice: Acestea sunt cuburi prevăzute cu magneți, care permit copiilor să construiască structuri mai complexe și să exploreze principiile magnetismului. Aceste seturi pot fi din lemn sau din plastic și pot avea forme variate.

  3. Seturi de cuburi de construcție din plastic: Aceste seturi sunt disponibile într-o varietate de culori și forme. Cuburile de construcție din plastic sunt ușoare și pot fi conectate cu ușurință, permițând copiilor să creeze structuri interesante și să se joace cu ele.

  4. Seturi de cuburi de construcție din spumă: Acestea sunt cuburi moi și sigure, perfecte pentru copiii mai mici. Cuburile de spumă sunt ușoare, pot fi comprimate și sunt mai puțin dureroase în cazul în care copiii le scapă sau le lovește accidental.

  5. Seturi de cuburi de construcție din carton: Acestea sunt cuburi mai mari, fabricate din carton rezistent. Sunt ușor de asamblat și pot fi decorate de către copii cu imagini și culori preferate.

Acestea sunt doar câteva exemple de seturi de construcție cu cuburi pentru copii. Există o varietate mare de opțiuni disponibile pe piață, care pot fi adaptate în funcție de vârsta și preferințele copilului.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!