Carusel muzical cu proiectie

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Un carusel muzical cu proiecție pentru bebeluși este un dispozitiv special conceput pentru a stimula și a captiva atenția bebelușilor. Este o jucărie interactivă care combină elementele unui carusel tradițional cu proiecții de imagini și sunete melodioase.

Caruselul muzical este de obicei suspendat deasupra patului bebelușului sau se poate atașa de pătuț. Acesta este prevăzut cu brațe sau suporturi care se rotesc lent, permițând jucăriilor atașate să se miște și să danseze în jurul bebelușului. Această mișcare circulară încântătoare captivă atenția și ajută la dezvoltarea coordonării vizuale a bebelușului.

Un aspect unic al caruselului muzical cu proiecție este capacitatea sa de a proiecta imagini pe tavanul sau pereții camerei. Aceste proiecții pot fi formate din diverse desene animate, personaje de poveste sau obiecte colorate. Aceste imagini create cu ajutorul unei surse de lumină pot crea un spectacol vizual fascinant pentru bebeluș. Proiecțiile pot fi însoțite de sunete blânde și melodii calmante, pentru a crea o atmosferă relaxantă și plăcută.

Caruselul muzical cu proiecție este, de asemenea, dotat cu un sistem audio care poate reda muzică și sunete încântătoare. Aceste sunete pot fi melodii clasice, sunete naturale sau chiar sunete de somn, menite să relaxeze bebelușul și să îl ajute să adoarmă. Unele modele de carusel muzical oferă chiar opțiunea de a reda înregistrări ale vocii părinților, ceea ce poate crea o senzație de liniște și siguranță pentru bebeluș.

Caruselul muzical cu proiecție este o jucărie care nu doar amuză bebelușul, ci și îl ajută în dezvoltarea sa cognitivă și senzorială. Prin expunerea la culori, forme, mișcare și sunete, bebelușul își dezvoltă abilitățile vizuale și auditive. De asemenea, această jucărie încurajează bebelușul să își dezvolte abilitățile de urmărire vizuală și coordonarea ochi-mână.

În concluzie, caruselul muzical cu proiecție pentru bebeluși este o jucărie interactivă și stimulantă care combină elementele unui carusel tradițional cu proiecții de imagini și sunete melodioase. Aceasta oferă o experiență vizuală și auditivă captivantă pentru bebeluși, ajutându-i în dezvoltarea lor senzorială și cognitivă. 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!