Jucarii de exterior

Afiseaza: 1-48 din 83 produse

 Filtre

Jucăriile de exterior pentru copii și bebeluși sunt concepute pentru a oferi oportunități de joacă și explorare în aer liber. Acestea sunt proiectate în mod special pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii, imaginația și coordonarea în timp ce se distrează în natură. Iată câteva exemple de jucării de exterior pentru copii și bebeluși:

  1. Tobogane: Toboganele sunt foarte populare printre copii și pot fi folosite de bebeluși și copii mai mari. Acestea sunt realizate din plastic durabil și oferă o experiență de alunecare distractivă și sigură.

  2. Leagăne: Leagănele sunt adorate de copii. Acestea pot fi atârnate de un copac sau pot fi parte a unei structuri de joacă mai mari. Leagănele oferă copiilor senzația de mișcare și libertate în timp ce se bucură de aerul curat.

  3. Triciclete și biciclete: Tricicletele și bicicletele pentru copii sunt jucării perfecte pentru a-i ajuta pe cei mici să-și dezvolte abilitățile de echilibru și coordonare. Acestea pot fi utilizate în parc, pe alei sau pe terenuri de joacă special amenajate.

  4. Mingi și jocuri cu mingi: Mingile și jocurile cu mingi sunt jucării clasice pentru joacă în aer liber. Acestea pot fi utilizate pentru jocuri de fotbal, baschet, volei sau alte activități care implică aruncarea și prinderea mingii.

  5. Trotinete: Trotinetele pentru copii sunt ușor de manevrat și pot fi folosite pentru a explora zonele înconjurătoare. Acestea ajută la dezvoltarea echilibrului și a coordonării motrice.

  6. Casuțe de joacă: Casuțele de joacă sunt ideale pentru a stimula imaginația copiilor. Acestea pot fi folosite ca loc de ascunzătoare sau pentru a recrea diferite scenarii de joc.

  7. Balansoare: Balansoarele sunt jucării care se mișcă înainte și înapoi. Acestea oferă copiilor senzația de mișcare și echilibru și sunt perfecte pentru joaca în aer liber.

  8. Seturi de nisip și apă: Seturile de nisip și apă sunt ideale pentru joaca în curtea de joacă sau în grădină. Acestea includ adesea jucării precum găleți, lopeți și forme de nisip pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte creativitatea și abilitățile motorii fine.

Acestea sunt doar câteva exemple de jucării de exterior pentru copii și bebeluși. În funcție de vârsta copilului și de interesele sale, există o gamă variată de jucării disponibile pentru a-i ajuta să se bucure de joacă și să-și dezvolte abilitățile în aer liber.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!