Covor copii cu animale

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Covorul pentru copii cu animale este un accesoriu minunat pentru decorarea camerelor de joacă sau a dormitoarelor celor mici. Este conceput special pentru a crea un mediu plăcut și distractiv în care copiii să se poată juca și să își dezvolte imaginația.

Covorul este fabricat dintr-un material moale și confortabil, ideal pentru copiii care petrec mult timp pe jos. Suprafața acestuia prezintă o varietate de animale, care îi încântă pe cei mici și îi ajută să învețe despre lumea înconjurătoare.

Imaginile animalelor de pe covor pot fi viu colorate și pline de detalii, pentru a atrage atenția și imaginația copiilor. Acestea pot include animale de la fermă, cum ar fi cai, vaci și pui de găină, animale sălbatice, cum ar fi lei, elefanți și girafe, precum și animale de companie, cum ar fi câini și pisici.

Designul covorului poate varia, iar pe lângă animale, poate include și alte elemente precum arbori, flori sau peisaje. Astfel, copiii pot crea povești și scenarii în timp ce se joacă pe covorul cu animale.

În plus, covorul pentru copii cu animale poate fi și educativ, deoarece pe lângă imaginea animalelor, poate avea și etichete cu numele acestora sau cu literele alfabetului. Acesta poate contribui la învățarea animalelor și a literelor într-un mod distractiv și interactiv.

Pe lângă aspectul estetic și educațional, covorul pentru copii cu animale are și un rol practic. Acesta protejează podeaua de zgârieturi sau de obiecte dure care ar putea fi aruncate sau căzute în timpul jocului.

În concluzie, covorul pentru copii cu animale este un accesoriu minunat care adaugă un plus de distracție și învățare în camera celor mici. Cu ajutorul acestuia, copiii pot explora lumea animalelor și își pot dezvolta imaginația și creativitatea într-un mod confortabil și sigur.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!