Jucarii magnetice

Afiseaza: 1-48 din 104 produse

 Filtre

Jucăriile magnetice sunt obiecte de joacă care utilizează magnetismul pentru a crea interacțiuni și conexiuni între diferite componente. Ele sunt concepute pentru a stimula creativitatea, gândirea logică și aptitudinile motorii fine ale copiilor. Aceste jucării sunt adesea compuse din piese magnetice cu forme și dimensiuni variate, care pot fi asamblate și dezasamblate pentru a crea diverse structuri și modele.

Există o mare varietate de jucării magnetice disponibile, cum ar fi seturi de construcție magnetice, puzzle-uri magnetice, tablouri magnetice și chiar jucării de rol sau jocuri educative care utilizează magnetismul. Piesele magnetice pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi plasticul, lemnul sau metalul, iar magneții utilizati pot fi magneți permanenți sau electromagneți.

Prin atracția sau respingerea magneților, copiii pot explora diverse concepte precum polaritatea, forțele magnetice și structurile tridimensionale. Ei pot construi clădiri, vehicule, animale, forme geometrice și multe alte lucruri folosind imaginația lor. Aceste jucării îi încurajează pe copii să experimenteze și să rezolve probleme, dezvoltând abilitățile cognitive și de rezolvare a problemelor.

Jucăriile magnetice sunt, de asemenea, sigure și non-toxice, deoarece piesele magnetice sunt de obicei suficient de mari pentru a evita înghițirea accidentală. Cu toate acestea, este important să supravegheați întotdeauna copiii în timp ce se joacă cu jucării magnetice și să respectați vârsta recomandată pentru fiecare set de jucării.

Pe scurt, jucăriile magnetice oferă o modalitate captivantă și educativă pentru copii de a explora principiile magnetismului și de a-și dezvolta abilitățile motorii și cognitive în timp ce se bucură de joacă creativă.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!