Jucarii din lemn

Afiseaza: 1-48 din 751 produse

 Filtre

Jucăriile din lemn au o calitate distinctă și un farmec aparte, fiind apreciate pentru designul lor simplu, durabilitatea și abilitatea de a stimula creativitatea copiilor. Acestea pot fi confecționate din diferite tipuri de lemn, cum ar fi fag, stejar, pin, brad sau molid, fiecare având caracteristici specifice. Iată o descriere a câtorva tipuri populare de jucării din lemn:

 1. Păpuși din lemn: Aceste jucării clasice sunt sculptate manual pentru a reprezenta diferite personaje și pot fi fie jucării simple, fie complexe, cu păr și haine detaliat pictate.

 2. Seturi de construcție din lemn: Acestea includ blocuri de construit de diferite dimensiuni și forme, permițând copiilor să creeze structuri, clădiri sau orice le trece prin minte. De asemenea, contribuie la dezvoltarea imaginației și a competențelor matematice.

 3. Mașini și trenulețe din lemn: Jucăriile cu roți sunt o alegere populară, având un design simplu și robust. Copiii pot explora lumea din jurul lor, simulând diverse aventuri cu aceste jucării.

 4. Instrumente muzicale din lemn: Chitarele, maracas, fluiere sau xilofonul din lemn încurajează copiii să exploreze sunetele și să-și dezvolte creativitatea în domeniul muzicii.

 5. Seturi de bucătărie din lemn: Jucăriile de bucătărie din lemn, cum ar fi tigaile, farfuriile și ustensilele, îi încurajează pe cei mici să-și dezvolte aptitudinile de gătit și să-și imagineze diverse preparate.

 6. Jucării pentru îmbinat și asamblat: Cu diverse modele de șuruburi, piulițe și alte piese, aceste jucării ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și la înțelegerea conceptelor de bază ale mecanicii.

 7. Puzzle-uri 3D din lemn: Acestea sunt jucării complexe, care necesită răbdare și îndemânare pentru a fi asamblate și care pot lua forma unor animale, clădiri sau vehicule.

 8. Puzzle-uri din lemn: Acestea sunt jocuri de puzzle constând în piese tăiate din lemn, care trebuie asamblate pentru a forma o imagine. Aceste jucării îi ajută pe copii să dezvolte abilitățile cognitive, motorii și de rezolvare a problemelor. Cu forme diverse, culori vibrante și piese bine tăiate, puzzle -urile din lemn sunt excelente pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor și a coordonării mâini-ochi.

 9. Cuburi de construcție: Cuburile de lemn sunt versiuni mai tradiționale ale jocurilor de construcție. Acestea pot fi empilate și combinate în diferite moduri pentru a crea structuri sau modele. Ele dezvoltă abilitățile de coordonare ochi-mână, creativitatea și înțelegerea conceptelor spațiale.

 10. Seturi de trenulețe: Acestea includ piese de lemn care reprezintă vagoane, șine, poduri și alte accesorii, permițând copiilor să creeze propriile trasee pentru trenulețe. Astfel de jucării încurajează jocul de rol, dezvoltă imaginația și îmbunătățesc coordonarea și motricitatea fină.

 11. Casuțe de păpuși: Aceste jucării constau în case din lemn cu diferite încăperi și mobilier. Copiii pot organiza și decora interiorul caselor, creând propriile povești și scenarii de joc. Aceste jucării dezvoltă abilitățile sociale, emoționale și de creativitate.

 12. Mașinuțe și vehicule: Mașinuțele din lemn sunt adesea construite cu atenție la detalii și pot avea roți funcționale. Ele oferă copiilor posibilitatea de a se juca și de a-și dezvolta abilitățile motorii, imaginația și creativitatea.

  Jucăriile din lemn nu doar că aduc bucurie și entuziasm copiilor, dar și încurajează o abordare mai sustenabilă în ceea ce privește jucăriile, contribuind la reducerea deșeurilor plastice și la conservarea resurselor naturale.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!