Masinute si vehicule pentru copii

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Mașinuțele și vehiculele pentru copii sunt jucării concepute pentru a oferi distracție și aventură celor mici. Acestea sunt de obicei construite într-un mod sigur și adaptat vârstei copiilor, având dimensiuni reduse și caracteristici specifice care să le permită să se joace și să se simtă ca și cum ar conduce un vehicul real.

Există o varietate mare de mașinuțe și vehicule pentru copii, adaptate diferitelor grupe de vârstă și preferințelor individuale. Iată câteva exemple comune:

  1. Mașinuțe electrice: Acestea sunt mașinuțe alimentate de un motor electric și sunt concepute să arate și să funcționeze similar cu mașinile reale. De obicei, aceste mașinuțe sunt echipate cu un volan, pedale pentru accelerație și frână, și pot atinge o viteză limitată, adecvată pentru siguranța copiilor.

  2. Biciclete și triciclete: Bicicletele și tricicletele pentru copii sunt excelente pentru a-i învăța pe cei mici să se balanseze și să pedaleze. Acestea pot varia în dimensiune și complexitate, de la triciclete cu pedale pentru cei mai mici, până la biciclete cu două roți pentru copiii mai mari.

  3. Trotinete: Trotinetele sunt ideale pentru copiii mai în vârstă care doresc să se deplaseze rapid și să se distreze în aer liber. Există trotinete cu trei sau patru roți, cu mecanisme de direcție și frânare adaptate nivelului de abilități al copiilor.

  4. ATV-uri și vehicule off-road: Pentru copiii care își doresc aventură și plimbări pe teren accidentat, există ATV-uri și vehicule off-road pentru copii. Acestea sunt proiectate să reziste la condiții mai dure și sunt echipate cu anvelope aderente și suspensii pentru a face față terenului dificil.

Este important ca părinții să aleagă mașinuțele și vehiculele potrivite pentru vârsta și nivelul de dezvoltare al copiilor lor. De asemenea, este crucial să se respecte regulile de siguranță și să se supravegheze copiii în timp ce se joacă cu aceste jucării pentru a preveni orice accidente neplăcute.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!