Premergatoare si antemergatoare bebe

Afiseaza: 1-18 din 18 produse

 Filtre

Premergatoarele și antemergatoarele pentru bebeluși sunt dispozitive menite să ajute copiii să își dezvolte abilitățile de mers înainte de a putea merge de unii singuri. Acestea sunt folosite pentru a sprijini copiii în timp ce își dezvoltă abilitățile motorii și pot oferi anumite avantaje. Iată o descriere generală a premergatoarelor și antemergatoarelor pentru bebeluși:

1. Premergatoare:

  • Tipuri: Există mai multe tipuri de premergătoare disponibile, cele cu design-uri interactive sau cele transformabile care pot fi adaptate pe măsură ce copilul crește.

  • Caracteristici: Majoritatea premergatoarelor au o platformă pentru ca bebelușul să se așeze în timp ce își sprijină picioarele pe podea. Acestea au, de obicei, roți pentru a permite deplasarea copilului în siguranță. Unii premergătoare au, de asemenea, tăvițe pentru jucării sau activități interactive.

  • Avantaje: Premergatoarele pot ajuta la dezvoltarea abilităților motorii și a independenței copilului în timp ce învață să meargă. Ele pot fi folosite în interior și permit copilului să exploreze mediul înconjurător în siguranță.

  • Beneficii: Utilizarea premergatoarelor poate încuraja dezvoltarea mușchilor picioarelor și a coordonării motorii. De asemenea, poate oferi un mediu de învățare distractiv și interactiv pentru copil.

2. Antemergatoare pentru bebeluși:

  • Tipuri: Antemergatoarele pentru bebeluși sunt dispozitive care susțin copilul în timp ce acesta se așează și învață să stea în picioare. Acestea pot avea forme variate, inclusiv modele cu mânere sau centuri care susțin corpul copilului.

  • Caracteristici: Antemergatoarele sunt proiectate pentru a oferi sprijin pentru partea de sus a corpului și pentru a preveni căderea copilului. Ele pot avea jucării sau activități interactive atașate pentru a menține copilul distrat.

  • Avantaje: Antemergatoarele pot ajuta copilul să își dezvolte abilitățile de echilibru și de a sta în picioare. Ele oferă un sprijin suplimentar pentru copii în timp ce își explorează mediul înconjurător.

  • Beneficii: Antemergatoarele pot încuraja copilul să devină mai independent în timp ce învață să se așeze și să stea în picioare. Ele pot contribui la dezvoltarea musculaturii și a abilităților motorii ale copilului.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!