Centre de activitati

Afiseaza: 1-48 din 110 produse

 Filtre

Un centru de activități pentru copii este o jucărie complexă și interactivă, concepută pentru a stimula dezvoltarea și explorarea la vârstele tinere. Aceste jucării sunt concepute pentru a oferi copiilor multiple activități și jocuri, într-un singur și compact centru de divertisment.

De obicei, este realizat din plastic rezistent sau lemn, cu multiple elemente și accesorii atașate. Acestea includ, de obicei, jocuri de puzzle, butoane, carusele, lumini, sunete și oglinzi. Elementele pot fi colorate și atrăgătoare pentru copii, cu personaje sau animale adorabile.

Centrul de activități este proiectat pentru a promova diferite abilități și dezvoltarea copiilor. Acestea pot include dezvoltarea abilităților motorii fine prin mișcarea și manipularea diferitelor elemente, îmbunătățirea coordonării ochi-mână, stimularea simțurilor prin sunete și texturi variate, precum și dezvoltarea abilităților cognitive și de rezolvare a problemelor prin jocuri și puzzle-uri.

Unele centre de activități pot avea și alte caracteristici speciale, cum ar fi scaune pentru copii, o masă mică de activități sau chiar un panou de scris sau de desenat. Aceste adăugiri extind funcționalitatea jucăriei și oferă copiilor și mai multe oportunități de explorare și de joc imaginativ.

În general, este conceput pentru a fi sigur și durabil, în conformitate cu standardele de siguranță pentru jucării destinate copiilor. Acestea pot fi utilizate de copii în jurul vârstei de 6 luni până la câțiva ani, oferindu-le o experiență captivantă și educațională în timpul jocului.

Un centru de activități pentru copii este o jucărie interactivă, proiectată să stimuleze dezvoltarea și distracția copiilor în vârstă fragedă. Această jucărie este, în general, un set complex de activități și elemente de joc integrate într-un design captivant și colorat.

Poate fi construit din materiale sigure și rezistente pentru a putea rezista utilizării frecvente și a menține siguranța copilului. Cu scopul de a oferi copilului experiențe educaționale și distractive, un astfel de centru poate conține o varietate de caracteristici, printre care:

  1. Panouri cu butoane, comutatoare, pârghii și elemente tactile pentru a dezvolta coordonarea mâinilor și a degetelor.
  2. Jucării cu sunete și lumini pentru a stimula simțurile vizuale și auditive ale copilului.
  3. Piese mobile, rotative sau glisante pentru a dezvolta motricitatea fină și abilitățile cognitive.
  4. Oglinzi pentru a permite copilului să descopere propriul său reflext și să dezvolte conștientizarea de sine.
  5. Forme și modele pentru a promova înțelegerea spațială și rezolvarea de probleme simple.
  6. Activități care implică sortarea, potrivirea și numărarea elementelor, ajutând la dezvoltarea abilităților matematice de bază.
  7. Elemente de design interesante, cum ar fi forme de animale sau personaje indragite de copii, pentru a încuraja imaginația și jocul de rol.

De asemenea, poate fi adaptat la diferite grupe de vârstă, oferind provocări adecvate pentru dezvoltarea progresivă a copilului. În general, aceste jucării sunt concepute pentru a fi sigure, durabile și versatile, asigurând un mediu de învățare și joc stimulant pentru copii. Un centru de activități poate fi o alegere excelentă pentru părinți și educatori care doresc să sprijine dezvoltarea copilului într-un mod distractiv și interactiv.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!