Bebe 3 luni+

Afiseaza: 1-48 din 273 produse

 Filtre

La vârsta de 3 luni, bebelușii încep să exploreze lumea din jurul lor și să dezvolte abilități motorii și cognitive. Există o serie de jucării și jocuri interactive potrivite pentru această etapă a dezvoltării lor. Iată câteva sugestii pentru bebelusii de 3 luni + :

  1. Jucării zornăitoare: Aceste jucării emite sunete interesante atunci când sunt mișcate sau lovite ușor. Aceste sunete îi vor atrage atenția bebelușului și îl vor încuraja să exploreze și să dezvolte coordonarea ochi-mână.

  2. Jucării cu oglinzi: Oglinzile sunt fascinante pentru bebeluși. O jucărie cu o oglindă mică și sigură le va permite să-și vadă reflexia și să-și dezvolte percepția vizuală.

  3. Jucării pentru prindere: Începând cu această vârstă, bebelușii își descoperă mâinile și încep să-și dezvolte abilitățile de prindere. Jucăriile care au diferite texturi, culori și forme, și care pot fi prinse ușor, sunt excelente pentru a-i stimula pe bebeluși să-și dezvolte coordonarea mână-ochi.

  4. Jucării muzicale: Sunetele și muzica pot fi extrem de captivante pentru un bebeluș de 3 luni. Puteți opta pentru jucării muzicale care emit sunete plăcute sau care pot fi activate de mișcările bebelușului.

  5. Jucării de pluș sau jucării de atins: Jucăriile moi și plușate sunt reconfortante pentru bebeluși și îi ajută să dezvolte senzația tactilă. În această etapă, bebelușii încep să-și exploreze mediul înconjurător și prin atingere.

Este important să alegeți jucării sigure, special concepute pentru vârsta bebelușului. Asigurați-vă că jucăriile sunt fabricate din materiale non-toxice și nu au părți mici care ar putea fi înghițite sau cauzează sufocare. În plus, interacționați și jucați-vă cu bebelușul dumneavoastră pentru a-l încuraja să exploreze și să învețe.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!