Scaune de masa bebe

Afiseaza: 1-17 din 17 produse

 Filtre

Un scaun de masă pentru bebeluși este un dispozitiv special conceput pentru a permite unui bebeluș să ia masa într-o poziție confortabilă și sigură. Aceste scaune sunt concepute pentru a fi utilizate de obicei de copiii cu vârste cuprinse între 6 luni și 3 ani, care pot sta în poziție verticală și pot mânca singuri sau cu ajutorul adulților.

Scaunele de masă pentru bebeluși sunt, în general, construite din materiale durabile și ușor de curățat, cum ar fi plasticul sau lemnul, și pot fi reglabile pentru a se potrivi înălțimii copilului pe măsură ce crește. Acestea au, de obicei, un cadru stabil, care poate fi atașat la o masă sau poate avea propriul său blat.

Caracteristicile comune ale unui scaun de masă pentru bebeluși includ:

  1. Centură de siguranță: Un scaun de masă pentru bebeluși este echipat cu o centură de siguranță care îl menține pe bebeluș în poziție sigură și previne căderea sau alunecarea în timpul mesei.

  2. Suport pentru picioare: Mulți scaune de masă pentru bebeluși au un suport reglabil pentru picioare, care permite copilului să-și sprijine picioarele în timpul mesei și să se simtă confortabil.

  3. Tavă detașabilă: Majoritatea scaunelor de masă pentru bebeluși au o tavă detașabilă, care poate fi ușor de curățat și poate fi îndepărtată pentru a permite copilului să se apropie mai mult de masă atunci când este pregătit să mănânce alături de restul familiei.

  4. Reglare în înălțime: Unele scaune de masă pentru bebeluși au caracteristici de reglare a înălțimii, permițându-le părinților să ajusteze scaunul pentru a se potrivi înălțimii mesei sau a încuraja interacțiunea copilului cu ceilalți membri ai familiei.

  5. Perne moi: Unele scaune de masă pentru bebeluși pot avea perne moi pentru a asigura confortul copilului în timpul mesei.

  6. Portabilitate: Multe scaune de masă pentru bebeluși sunt ușor de pliat și transportat, fiind convenabile pentru utilizarea în călătorii sau în vacanțe.

Este important să se acorde atenție siguranței și confortului atunci când se alege un scaun de masă pentru bebeluși și să se verifice dacă produsul este certificat conform standardelor de siguranță relevante. În plus, supravegherea constantă a bebelușului este esențială în timpul utilizării scaunului de masă pentru a preveni orice accidente sau incidente nefericite.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!