Fotolii de plus

Afiseaza: 1-48 din 73 produse

 Filtre

Fotoliile de pluș pentru copii sunt piese de mobilier create special pentru a oferi confort și bucurie celor mici. Aceste fotolii sunt concepute într-un mod adorabil și atrăgător pentru a captiva atenția copiilor și a le oferi un loc prietenos și plin de distracție unde să se relaxeze sau să se joace.

Descrierea poate varia în funcție de designul și caracteristicile fiecărui fotoliu de pluș, dar iată câteva aspecte generale:

  1. Materiale moi și de calitate: Fotoliile de pluș pentru copii sunt fabricate din materiale moi, de obicei dintr-un material textil cu pluș sau blană artificială. Acestea sunt atent selecționate pentru a oferi o senzație plăcută la atingere, sporind confortul și senzația de siguranță pentru copii.

  2. Forme și culori atrăgătoare: Fotoliile de pluș pentru copii vin într-o varietate de forme și culori vii. Ele pot fi modelate după animale, personaje de desene animate, mașini sau alte obiecte care îi vor atrage pe cei mici. Aceste aspecte ludice le vor stimula imaginația și creativitatea.

  3. Dimensiuni adaptate vârstei copiilor: Fotoliile de pluș sunt concepute să fie proportionate pentru dimensiunea copiilor, ceea ce le face potrivite pentru a le oferi un spațiu confortabil pentru relaxare și joacă. Există variante mai mari pentru copii mai mari și variante mai mici pentru cei mici.

  4. Ușor de întreținut: Multe dintre fotoliile de pluș pentru copii au huse detasabile și lavabile, ceea ce facilitează menținerea lor curate și igienice. Aceasta este o caracteristică importantă, având în vedere că micuții pot fi adesea mai neîngrijorați cu mâncarea sau băuturile în apropierea lor.

  5. Confort și susținere adecvată: Fotoliile de pluș sunt concepute pentru a oferi sprijin și confort pentru copii în timpul relaxării sau cititului. Acestea au adesea o structură ergonomică care susține coloana vertebrală într-o poziție adecvată pentru dezvoltarea lor sănătoasă.

  6. Siguranță: Materialele utilizate în producția fotoliilor de pluș pentru copii sunt de obicei testate pentru a se asigura că sunt sigure și non-toxice. De asemenea, unele modele pot avea sisteme de prindere sau centuri de siguranță pentru a preveni accidentele și pentru a-i menține pe cei mici în siguranță.

  7. Personalizare opțională: Unele fotolii de pluș pot fi personalizate cu numele copilului sau cu designuri specifice dorințelor părinților, adăugând astfel o notă specială și unică a fotoliului.

Acestea sunt doar câteva caracteristici generale ale fotoliilor de pluș pentru copii. Există o varietate largă de modele disponibile pe piață, iar fiecare fotoliu are propriile sale particularități și detalii. Înainte de a achiziționa un fotoliu de pluș, este întotdeauna recomandat să verificați specificațiile și recomandările producătorului pentru a vă asigura că se potrivește nevoilor și preferințelor copilului dumneavoastră.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!