Jucarii fete

Afiseaza: 1-48 din 3520 produse

 Filtre

Jucăriile pentru fete pot veni într-o varietate de forme, dimensiuni și culori, adaptate pentru diferite vârste și interese. Iată câteva exemple de jucării populare pentru fete:

  1. Păpuși: Păpușile sunt unele dintre cele mai comune jucării pentru fete. Acestea pot fi sub formă de bebeluși, prințese sau personaje de desene animate. Există păpuși care pot fi îmbrăcate și coafate, precum și păpuși interactive care pot vorbi, plânge sau face alte acțiuni.

  2. Seturi de machiaj și coafură: Aceste jucării îi permit fetelor să se joace cu machiajul și să-și exprime creativitatea în ceea ce privește coafura. Aceste seturi includ de obicei produse de machiaj și accesorii de coafat pentru a le permite fetelor să se joace de-a saloanele de frumusețe.

  3. Bucătării și ustensile de bucătărie: Pentru fetițele care își doresc să devină mici bucătărese, există jucării sub formă de bucătării și ustensile de bucătărie. Acestea pot include o mini-bucătărie cu plită, aragaz, frigider și accesorii precum oale, tigăi, farfurii și tacâmuri.

  4. Seturi de construcție și inginerie: Nu toate jucăriile pentru fete sunt legate de stereotipuri de gen. Există și jucării de construcție și inginerie care încurajează fetele să dezvolte abilități STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Aceste seturi pot include piese de asamblat, blocuri de construcție și alte elemente care le permit fetelor să creeze și să construiască diverse structuri.

  5. Seturi de artă și creație: Pentru fetele creative și artistice, există jucării sub formă de seturi de artă și creație. Acestea pot include vopsele, creioane colorate, plastilină, hârtie de desen și alte materiale pentru a le permite fetelor să-și exprime imaginatia prin desen, pictură și modelaj.

  6. Jocuri de societate: Jocurile de societate sunt o modalitate excelentă de a-i implica pe copii într-o activitate interactivă și distractivă. Există jocuri de societate adaptate pentru diferite vârste, iar multe dintre ele pot fi jucate de către fete și băieți în mod egal. Acestea pot include jocuri de strategie, jocuri de memorie, puzzle-uri și multe altele.

Acestea sunt doar câteva exemple de jucării pentru fete, iar lista poate continua. În general, jucăriile pentru fete sunt concepute pentru a le permite să se joace, să-și dezvolte creativitatea și să-și exploreze interesele într-un mod distractiv și educativ.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!