Bebe 9 luni+

Afiseaza: 1-48 din 315 produse

 Filtre

La vârsta de 9 luni și mai mult, bebelușii se dezvoltă rapid și sunt interesați de explorarea mediului înconjurător. Aceasta este o etapă minunată pentru a introduce jucării și jocuri interactive care să îi ajute să-și dezvolte abilitățile motorii, cognitive și sociale. Iată câteva sugestii:

  1. Cuburi de construit: Cuburile moi sau din lemn pot fi distractive pentru bebelușii de 9 luni. Aceștia pot să le îmbine, să le răstoarne și să le construiască, dezvoltând astfel abilitățile motorii fine și coordonarea ochi-mână.

  2. Jucării muzicale: Jucăriile care emit sunete sau muzică pot fi fascinante pentru bebelușii de 9 luni.Puteți alege jucării muzicale ușor de utilizat, cum ar fi xilofonul pentru copii sau jucăriile care se activează prin apăsare.

  3. Jocuri de sortare: Jocurile de sortare, cum ar fi cele cu forme geometrice sau culori, pot fi excelente pentru dezvoltarea abilităților cognitive și de rezolvare a problemelor. Asigurați-vă că jucăriile sunt potrivite pentru vârsta și dimensiunea bebelușului.

  4. Cărți de povești: La această vârstă, bebelușii pot începe să se intereseze de cărți cu imagini și povești simple. Alegeți cărți cartonate rezistente, cu ilustrații colorate și texte scurte și ușor de înțeles.

  5. Jucării de scufundat: Dacă aveți acces la o cadă sau la o piscină, jucăriile de scufundat pot fi distractive pentru bebelușii de 9 luni. Acestea pot să își dezvolte abilitățile motorii și de coordonare în timp ce se joacă cu jucăriile în apă.

  6. Jucării pentru impingere: Jucăriile care pot fi împinse sau trase sunt excelente pentru a spori abilitățile motorii și echilibrul bebelușului. Puteți alege un cărucior sau un animal de pluș pe care bebelușul să îl împingă în timp ce merge.

  7. Jocuri senzoriale: Jucăriile cu texturi și materiale diferite pot fi interesante pentru bebeluși. Puteți alege jucării moi, jucării din plastic cu suprafețe tactilie variate sau jucării care fac zgomote interesante.

Este important să vă asigurați că jucăriile pe care le alegeți sunt sigure pentru bebeluși și nu conțin piese mici care pot fi înghițite sau periculoase pentru copil. Supravegheați întotdeauna bebelușul în timp ce se joacă și aveți grijă să evitați orice risc de sufocare sau vătămare.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!