Ursi de plus

Afiseaza: 1-45 din 45 produse

 Filtre

Ursii de pluș sunt jucării moi, în formă de ursuleți, create din materiale textile, de obicei din pluș sau mohair. Aceste jucării sunt foarte populare în întreaga lume și sunt apreciate de copii și adulți deopotrivă.

Descrierea tipică a unui ursuleț de pluș include următoarele caracteristici:

  1. Mărime: Ursii de pluș pot avea dimensiuni variabile, de la câțiva centimetri până la câțiva metri înălțime. Majoritatea ursuleților de pluș sunt concepuți să fie ușor de transportat și îmbrățișat.

  2. Material: Aceste jucării sunt confecționate din materiale moi, cu pluș moale și catifelat fiind cel mai frecvent utilizat. Acest material oferă o senzație plăcută la atingere și face ursulețul mai prietenos și mai potrivit pentru îmbrățișat.

  3. Formă și aspect: Ursii de pluș au de obicei forma unuiurs adevărat, cu cap rotund, urechi și ochi mari, nas proeminent și mâini și picioare scurte. De-a lungul timpului, au existat diverse variante de culori și design, dar trăsăturile de bază ale ursului de pluș au rămas relativ constante.

  4. Îmbrăcăminte și accesorii: Unii ursuleți de pluș vin cu haine sau accesorii, cum ar fi eșarfe, pălării sau papuci. Aceste elemente pot adăuga un plus de personalitate și charme jucăriei.

  5. Suflet: Pentru mulți copii, ursii de pluș devin prieteni de nădejde și confidenți secreți. Aceste jucării pot oferi confort emoțional și siguranță în momentele de neliniște sau singurătate.

În general, ursuleții de pluș sunt simboluri ale inocenței, afecțiunii și iubirii, aducând zâmbete și bucurie în viața celor care le posedă. Ei pot deveni amintiri prețioase și obiecte pe care oamenii le păstrează și le păstrează cu drag de-a lungul vieții.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!