Trotinete

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Trotinetele pentru copii sunt dispozitive de transport care sunt concepute special pentru a fi folosite de către copii. Acestea sunt de obicei mai mici și mai ușoare decât trotinetele pentru adulți, pentru a fi mai ușor de manevrat de către copii.

Materialele utilizate pentru construcția trotinetelor pentru copii variază, dar cele mai comune sunt aluminiul și oțelul, deoarece sunt durabile și ușoare în același timp. Aceste trotinete sunt proiectate pentru a fi rezistente și sigure, având în vedere că copiii pot fi mai puțin experimentați în utilizarea acestora.

Majoritatea trotinetelor pentru copii au o platformă joasă, astfel încât copilul să poată urca și coborî cu ușurință. De asemenea, au ghidon reglabil în înălțime, permițând ajustarea acestuia pe măsură ce copilul crește în înălțime.

Trotinetele pentru copii sunt echipate cu roți rezistente și sigure, care pot fi din cauciuc sau poliuretan. Acestea sunt proiectate să ofere stabilitate și manevrabilitate optimă pe suprafețe netede și asfalt.

Unele trotinete pentru copii pot avea și caracteristici suplimentare, cum ar fi frânele de siguranță, lumini LED integrate pentru vizibilitate sporită în timpul nopții și mecanisme de pliere, astfel încât să poată fi depozitate sau transportate cu ușurință.

Este important să se acorde atenție siguranței și să se utilizeze echipament de protecție adecvat atunci când copiii utilizează trotinetele, cum ar fi căști, genunchiere și cotiere, pentru a reduce riscul de accidente și răniri.

În concluzie, trotinetele pentru copii sunt dispozitive de transport speciale, adaptate nevoilor și dimensiunilor copiilor. Acestea oferă o modalitate distractivă și activă de a se deplasa în aer liber și pot contribui la dezvoltarea abilităților motorii și a coordonării copiilor.

 

Caracteristici comune ale trotinetelor pentru copii:

  1. Dimensiunea și greutatea potrivite: Trotinetele pentru copii sunt concepute pentru a se potrivi mărimii și greutății copiilor. Acestea sunt mai mici și mai ușoare decât trotinetele pentru adulți, pentru a fi ușor de manevrat și controlat de către copii.

  2. Cadru solid și durabil: Majoritatea trotinetelor pentru copii sunt construite din aluminiu sau oțel rezistent pentru a suporta uzura specifică a utilizării copiilor și pentru a rezista la șocuri minore.

  3. Roți adaptate: Trotinetele pentru copii au de obicei roți mai mici decât cele pentru adulți, ceea ce face călătoria mai stabilă și mai sigură pentru cei mici. Roțile pot fi din cauciuc sau poliuretan, oferind aderență pe diferite suprafețe.

  4. Frâne: Cele mai multe trotinete pentru copii au frâne de mână sau de picior pentru a permite micuților să oprească în siguranță.

  5. Bare reglabile: Pentru a se potrivi înălțimii copiilor în creștere, trotinetele pentru copii au, în general, bare reglabile pe înălțime.

  6. Designuri atractive: Trotinetele pentru copii pot fi disponibile într-o gamă largă de culori și cu tematici pentru a atrage copiii și pentru a-i face entuziasmați să le folosească.

  7. Siguranța: Pentru a asigura siguranța copiilor, este important ca trotinetele să aibă mânere ergonomice, o platformă antiderapantă și să fie echipate cu accesorii suplimentare, cum ar fi cască de protecție și protecții pentru genunchi și coate.

Trotinetele pentru copii sunt un mod distractiv și sănătos pentru copii să se deplaseze în aer liber, să își dezvolte coordonarea și echilibrul și să se bucure de timpul petrecut în afara casei. Cu toate acestea, este important ca părinții să îi încurajeze pe cei mici să poarte echipament de protecție și să le explice regulile de siguranță înainte ca aceștia să utilizeze trotineta.
 

 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!