Balansoare copii

Afiseaza: 1-41 din 41 produse

 Filtre
Balansoare copii - Balansoar 3 in 1 culoare Green
-10%
OEM

Balansoar 3 in 1 culoare Green

499,00 Lei 449,00 Lei
Balansoare copii - Balansoar si patut pentru bebelusi
-9%

Balansoarele pentru copii sunt dispozitive de joacă concepute pentru a oferi micuților o experiență de distracție și relaxare, contribuind în același timp la dezvoltarea lor fizică și cognitivă. Acestea vin în diverse tipuri și modele, fiecare având caracteristici unice și beneficii specifice. Iată o descriere generală a balansoarelor pentru copii, tipurile disponibile, precum și avantajele și beneficiile lor:

Tipuri de Balansoare pentru Copii:

Balansoare cu forme tematice: Aceste balansoare sunt concepute în forme tematice amuzante sau personaje preferate ale copiilor, cum ar fi animale, mașini sau personaje din desene animate. Aceste modele atrăgătoare stimulează imaginația copiilor și îi fac să se simtă mai apropiați de jocurile lor preferate.

Balansoare cu muzică și jucării: Unele balansoare pentru copii vin echipate cu jucării interactive sau muzică încorporată. Aceste caracteristici adaugă elemente de divertisment și educație, ajutând la dezvoltarea cognitivă a copilului.

Balansoare de interior și de exterior: Există balansoare specifice pentru interior, potrivite pentru spațiile de joacă din casă, și balansoare pentru exterior, ideale pentru grădină sau teren de joacă.

Balansoare manuale: Acestea funcționează manual și se mișcă în funcție de mișcările copilului sau ale părintelui care le impinge ușor.

Balansoare electrice: Acestea sunt echipate cu un motor electric, alimentat cu baterii, poate avea telecomanda si diferite trepte de leganare si care poate genera mișcări de legănare constante, fără a necesita intervenția umană.

Avantaje și Beneficii ale Balansoarelor pentru Copii:

Dezvoltarea abilităților motorii: Balansoarele ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și grosiere ale copiilor. Prin mișcările de balans, aceștia își îmbunătățesc coordonarea și echilibrul.

Amuzament și relaxare: Balansoarele oferă ore de amuzament și relaxare pentru copii. Mișcarea le oferă o senzație de confort și siguranță.

Stimularea senzorială: Balansoarele pot stimula simțurile copiilor prin mișcare, sunete, texturi și culori. Aceasta contribuie la dezvoltarea cognitivă și senzorială.

Creșterea creativității: Balansoarele cu forme tematice pot stimula creativitatea copiilor, ajutându-i să-și imagineze povești și aventuri.

Timp de calitate în aer liber: Balansoarele pentru exterior încurajează copiii să petreacă mai mult timp în aer liber, beneficiind de beneficiile exercițiului și a conexiunii cu natura.

Confort pentru părinți: Balansoarele pot oferi părinților o pauză binemeritată, deoarece copiii pot fi distrați și ocupați în timp ce se joacă pe balansoare.

Dezvoltarea abilităților sociale: În cazul balansoarelor cu mai multe locuri, copiii învață să împartă și să interacționeze cu alți copii, dezvoltând abilități sociale esențiale.

Dezvoltarea Sistemului Vestibular: Mișcările de legănare contribuie la dezvoltarea sistemului vestibular al copilului, îmbunătățind coordonarea și echilibrul.

Îmbunătățirea Somnului: Pentru mulți copii, mișcarea constantă de legănare poate ajuta la calmarea și inducerea unui somn mai bun.

Design Ergonomic: Majoritatea balansoarelor sunt concepute pentru a asigura o poziție corectă a corpului copilului, susținând coloana vertebrală și asigurând o poziție confortabilă pentru odihnă.


În concluzie, balansoarele pentru copii sunt opțiuni excelente de joacă care aduc multiple beneficii pentru dezvoltarea fizică, cognitivă și socială a copiilor, oferindu-le în același timp ore de distracție și relaxare. Fiecare tip de balansoar are propriile caracteristici, iar alegerea depinde de preferințele familiei și nevoile copilului.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!