Piscine copii

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Piscinele gonflabile pentru copii sunt o opțiune populară și distractivă pentru zilele călduroase de vară. Acestea sunt piscine de dimensiuni mici și medii, fabricate dintr-un material rezistent și ușor de umflat, cum ar fi vinilul sau PVC-ul. Designul gonflabil permite părinților să le umfle rapid și să le monteze cu ușurință, iar atunci când sunt gata de utilizare, copiii se pot bucura de o experiență plină de distracție.

Caracteristicile tipice ale piscinelor gonflabile pentru copii includ:

  1. Dimensiuni variate: Aceste piscine pot veni în diverse dimensiuni, de la cele mici, destinate copiilor mici, până la cele mai mari, potrivite și pentru adolescenți.

  2. Culori și modele atrăgătoare: Sunt disponibile într-o gamă variată de culori și modele, de la modele simple cu o singură culoare până la modele cu imprimeuri tematice sau personaje preferate din desene animate.

  3. Margine sau perete gonflabil: Piscinele pentru copii au de obicei o margine sau un perete gonflabil care ajută la menținerea formei și asigură stabilitatea piscinei.

  4. Capacitate de apă: Aceste piscine pot avea o capacitate de apă variabilă, începând de la câțiva litri până la câteva sute de litri, în funcție de dimensiunea piscinei.

  5. Siguranță: Majoritatea piscinelor gonflabile pentru copii au caracteristici de siguranță, cum ar fi supapele de siguranță pentru a preveni suprasolicitarea și scurgerile.

  6. Accesorii suplimentare: Unele modele pot veni cu accesorii suplimentare, precum jucării gonflabile, duze pentru apă sau acoperiri pentru protejarea piscinei când nu este folosită.

  7. Ușor de întreținut: Îngrijirea piscinelor gonflabile este relativ ușoară. În general, acestea trebuie golite și uscate înainte de depozitare, pentru a preveni mucegaiul sau deteriorarea.

Important de menționat este că aceste piscine sunt destinate în principal copiilor și nu sunt potrivite pentru înotul intens sau pentru adulți. De asemenea, supravegherea constantă a unui adult este esențială în timpul utilizării piscinei, pentru a preveni eventualele accidente.

În concluzie, piscinele gonflabile pentru copii reprezintă o opțiune minunată pentru a-i ajuta pe cei mici să se răcorească și să se distreze în zilele calde de vară, oferindu-le o experiență plină de bucurie și aventură acvatică în siguranță.

Piscinele gonflabile pentru copii sunt un tip de piscină portabilă și ușor de instalat, care este concepută special pentru utilizarea de către copii. Aceste piscine sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi vinilul sau PVC-ul, și sunt prevăzute cu perne de aer pentru a menține forma și stabilitatea.

Piscinele gonflabile pentru copii sunt de obicei de dimensiuni mai mici decât cele destinate adulților și pot fi găsite în diferite forme, cum ar fi rotunde, pătrate sau ovale. Ele sunt concepute să fie sigure și distractive pentru copii, cu caracteristici speciale care să le facă mai atractive, cum ar fi modele și culori vibrante sau personaje preferate din desene animate.

Aceste piscine pot fi umflate rapid cu ajutorul unei pompe sau chiar manual, iar apa poate fi adăugată pentru a crea o zonă de joacă cu apă pentru copii. Unele piscine gonflabile pentru copii sunt prevăzute cu jucării gonflabile sau alte accesorii care adaugă o dimensiune suplimentară de distracție.

Deși piscinele gonflabile pentru copii pot fi instalate în curtea din spatele casei sau în grădină, este important să le monitorizați în permanență în timp ce copiii se joacă în apă. De asemenea, este recomandat să respectați instrucțiunile de siguranță ale producătorului și să evitați să umpleți piscina peste nivelul recomandat de apă.

Piscinele gonflabile pentru copii sunt o opțiune excelentă pentru a oferi copiilor o modalitate distractivă de a se răcori în timpul verii și de a se bucura de jocurile și activitățile acvatice într-un mediu sigur și controlat.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!