Jucarii si jocuri interactive pe varsta

Afiseaza: 1-48 din 2418 produse

 Filtre

Iata o descriere a diverselor jocuri si jucarii interactive clasificate pe categorii de varsta:

Bebelusi (0-12 luni):

Jucarii de activitate: Jucarii moi cu texturi variate, sunete si culori vibrante care stimuleaza simturile bebelusilor.
Centru de activitati: O platforma cu jucarii atarnate care ii ajuta pe bebelusi sa-si dezvolte abilitatile motorii si sa-si exerseze capacitatea de a se intinde si a se apleca.
Jucarii muzicale: Jucarii care emit sunete sau melodii simple si usor de apasat pentru a stimula interesul bebelusilor pentru muzica.
Copii mici (1-3 ani):

Jocuri de sortare: Jucarii cu forme si culori diferite pe care copiii trebuie sa le potriveasca in deschizaturi corespunzatoare, dezvoltand astfel abilitatile lor cognitive si motorii.
Puzzle-uri simple: Puzzle-uri cu piese mari si usor de manevrat, care ii ajuta pe copii sa invete forme si sa-si dezvolte abilitatile de rezolvare a problemelor.
Seturi de constructie: Jucarii care implica conectarea si construirea diferitelor forme si structuri, dezvoltand creativitatea si coordonarea maini-ochi.
Prescolari (3-5 ani):

Jocuri educative: Jocuri care imbina invatarea cu distractia, precum jocurile de asociere a culorilor si formelor sau jocurile de invatare a literelor si cifrelor.
Seturi de arta si creatie: Seturi care contin creioane colorate, lipici, hartie si alte materiale pentru a-i incuraja pe copii sa-si dezvolte abilitatile artistice si creativitatea.
Jocuri de rol: Jucarii care implica imitarea diferitelor roluri si activitati, cum ar fi bucataria, medicul sau pompierul, dezvoltand abilitatile sociale si imaginative ale copiilor.
Scolari (6-12 ani):

Jocuri de strategie: Jocuri de masa sau de societate care implica luarea deciziilor strategice si planificarea, precum sahul sau Settlers of Catan.
Jocuri STEM: Jocuri care combina elementele de stiinta, tehnologie, inginerie si matematica pentru a-i invata pe copii concepte fundamentale prin intermediul experientelor practice si a experimentelor.
Jocuri de constructie avansate: Seturi mai complexe de constructie, cum ar fi LEGO Technic sau seturi de roboti, care implica construirea, programarea si rezolvarea de provocari tehnice.
Adolescenti (12+ ani):

Jocuri video: Jocuri interactive pe console sau computere, care ofera o experienta de joc captivanta si pot fi single-player sau multiplayer, online sau offline.
Jocuri de societate avansate: Jocuri complexe de strategie sau de rol care necesita gandire strategica, colaborare si planificare, cum ar fi Dungeons & Dragons sau Catan.
Jocuri de realitate virtuala: Jocuri care implica utilizarea unui headset de realitate virtuala pentru a oferi o experienta imersiva si interactiva intr-o lume virtuala.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!