Jucarii de plus senzoriale

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Jucăriile de plus senzoriale sunt jucării moi și pline de viață care oferă o experiență senzorială interactivă pentru copii. Aceste jucării sunt concepute pentru a stimula diferite simțuri, cum ar fi atingerea, auzul și văzul, pentru a spori dezvoltarea cognitivă și emoțională a copiilor. Iată câteva exemple de jucării de plus senzoriale:

  1. Jucării cu texturi variate: Aceste jucării sunt realizate din materiale diferite și au suprafețe cu texturi variate, cum ar fi catifea, blană, material neted sau croșetat. Aceste texturi diferite îi permit copilului să experimenteze și să exploreze senzațiile tactile.

  2. Jucării muzicale: Unele jucării de plus senzoriale includ elemente muzicale, cum ar fi butoane cu sunete sau sunete ascunse în interiorul lor. Copiii pot apăsa butoanele sau pot explora jucăria pentru a descoperi sunetele ascunse, dezvoltând astfel auzul și coordonarea mână-ochi.

  3. Jucării luminoase: Aceste jucării de plus au încorporate lumini LED sau alte elemente luminoase care pot fi activate prin apăsare sau prin atingere. Acestea oferă o experiență vizuală captivantă și pot stimula atât văzul, cât și coordonarea mână-ochi.

  4. Jucării senzoriale cu miros: Unele jucării de plus pot emana un miros plăcut, cum ar fi mirosul de vanilie sau de lavandă. Acest aspect adaugă o dimensiune senzorială suplimentară și poate ajuta la relaxarea și confortul copilului.

  5. Jucării cu funcții interactive: Există jucării de plus senzoriale care au funcții interactive, cum ar fi înregistrarea și redarea vocii copilului sau mișcarea în funcție de atingere. Aceste jucării încurajează copiii să interacționeze și să se implice activ în joc, dezvoltându-și abilitățile sociale și de comunicare.

  6. Jucării de plus pentru calmare: Acestea sunt jucării special concepute pentru a oferi confort și calm copiilor. Ele pot avea funcții de sunet sau vibrații ușoare, menite să îi ajute pe copii să se relaxeze și să se simtă în siguranță.

Jucăriile de plus senzoriale sunt concepute pentru a fi sigure și pot fi adaptate pentru diferite grupe de vârstă. Ele aduc o mare bucurie și pot fi instrumente valoroase pentru dezvoltarea copiilor într-un mod interactiv și distractiv.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!