Triciclete

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Tricicletele pentru copii sunt vehicule de jucărie sau de transport concepute pentru a fi utilizate de către copii mici. Acestea sunt ideale pentru a le oferi celor mici o modalitate de a se deplasa în aer liber și pentru a le dezvolta coordonarea și echilibrul în timpul procesului de învățare a mersului pe bicicletă.

Descrierea unei triciclete pentru copii poate varia în funcție de modelul și marca specifică, dar în general, ele împărtășesc câteva caracteristici comune:

  1. Cadru solid și stabil: Tricicletele pentru copii sunt concepute pentru a fi stabile și ușor de manevrat. Acestea au, de obicei, un cadru robust din metal sau plastic durabil, care poate susține greutatea copilului și poate rezista la utilizarea frecventă.

  2. Roți: Majoritatea tricicletelor pentru copii au trei roți, ceea ce le oferă stabilitate. Roțile pot fi, în general, din plastic sau cauciuc, iar cele mai bune modele au adesea cauciucuri pneumatice pentru o plimbare mai lină și confortabilă.

  3. Șa și ghidon: Tricicletele au de obicei o șa confortabilă și un ghidon pe care copilul îl poate ține cu mâinile pentru a controla direcția.

  4. Coș sau suport pentru jucării: Unele triciclete pentru copii pot avea un mic coș sau suport pentru a transporta jucării sau alte obiecte de mici dimensiuni.

  5. Centură de siguranță: În cazul tricicletelor mai complexe sau mai scumpe, pot fi prezente centuri de siguranță pentru a asigura că copilul este bine fixat în timpul plimbării.

  6. Reglarea înălțimii: Unele modele permit ajustarea înălțimii șeii sau a ghidonului pentru a se potrivi copiilor de diferite vârste și înălțimi.

Tricicletele pentru copii pot veni într-o gamă variată de culori și designuri, adesea cu teme sau personaje preferate din desene animate sau filme, ceea ce le face și mai atractive pentru cei mici.

Aceste jucării nu numai că oferă copiilor distracție și plăcere, ci și contribuie la dezvoltarea abilităților motorii, a coordonării și a încrederii în sine a copilului. Este important ca tricicleta să fie potrivită pentru vârsta și dimensiunea copilului și că este utilizată sub supravegherea unui adult pentru a preveni accidentele.

 

Tricicletele pentru copii sunt vehicule cu trei roți, concepute special pentru a fi utilizate de către copii în vârstă fragedă. Ele sunt adesea considerate un prim pas în procesul de învățare a echilibrului și coordonării motrice.

Tricicletele pentru copii sunt construite cu materiale ușoare și durabile, cum ar fi oțelul sau aluminiul, pentru a fi ușor de manevrat de către cei mici. Acestea au un cadru stabil, care le oferă stabilitate și siguranță în timpul utilizării. De asemenea, tricicletele pentru copii sunt echipate cu o șa confortabilă și mânere ergonomice, astfel încât copiii să se simtă confortabil și să aibă o priză bună în timpul pedalării.

Roțile tricicletelor pentru copii sunt de obicei realizate din cauciuc sau plastic durabil, pentru a oferi o aderență bună pe diferite suprafețe și pentru a asigura o călătorie lină. Acestea pot fi prevăzute cu anvelope umflate sau cu roți solide, în funcție de preferințele și nevoile copilului și de tipul de teren pe care se va utiliza tricicleta.

Majoritatea tricicletelor pentru copii sunt echipate cu un sistem de pedale, astfel încât copiii să poată învăța să pedaleze și să își dezvolte forța și coordonarea picioarelor. De asemenea, tricicletele pot avea și o frână pentru a ajuta la oprirea controlată a vehiculului.

Unele triciclete pentru copii sunt prevăzute cu un acoperiș sau o umbrelă pentru a oferi protecție împotriva soarelui sau a ploii. Acestea pot fi, de asemenea, dotate cu coșulețe sau compartimente de depozitare pentru a permite copiilor să-și transporte jucării sau alte obiecte mici în timpul plimbărilor.

În concluzie, tricicletele pentru copii sunt vehicule sigure, distractive și educative, care îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile motorii, coordonarea și încrederea în sine. Ele sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, pentru a se potrivi gusturilor și preferințelor fiecărui copil.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!