Jucarii de plus medii

Afiseaza: 1-48 din 253 produse

 Filtre

Jucăriile de plus de mărime medie sunt obiecte moi și adorabile, confecționate din materiale moi, cum ar fi plușul sau poliesterul, și umplute cu material textil sau granule. Acestea sunt create pentru a fi plăcute și atrăgătoare pentru copii, dar pot fi, de asemenea, apreciate de către adulți.

Mărimea medie a acestor jucării le face potrivite pentru îmbrățișat și ținut în brațe. Ele pot varia în dimensiune, dar, în general, au în jur de câțiva centimetri până la câțiva zeci de centimetri înălțime, fiind astfel ușor de manevrat pentru micii utilizatori.

Designul acestor jucării este extrem de variat, iar personajele pot fi inspirate din lumi imaginare, desene animate, filme, animale sau chiar obiecte din viața reală. Fiecare jucărie de plus este creată cu atenție la detalii pentru a părea cât mai realistă și atrăgătoare pentru copii.

Culorile vii și expresiile prietenoase ale acestor jucării încurajează imaginația copiilor și le oferă o senzație de confort și siguranță. Ele pot deveni un companion de nădejde pentru copii, cărora le oferă o modalitate de a-și exprima emoțiile și de a învăța despre lumea înconjurătoare.

Jucăriile de plus de mărime medie au o valoare sentimentală semnificativă pentru copii și pot deveni obiecte cu care aceștia să își creeze amintiri de neuitat. Ele sunt potrivite pentru joacă, decorare a camerei sau pentru a fi purtate peste tot ca un companion de încredere.

Pe lângă toate acestea, jucăriile de plus mărime medie pot fi și un cadou minunat pentru orice ocazie specială, oferind bucurie și zâmbete celor dragi.

Aceste jucării de plus au în general dimensiuni cuprinse între 25 și 50 de centimetri înălțime și sunt realizate din materiale moi, cum ar fi poliesterul sau acrilicul. Ele pot avea diferite forme și modele, inclusiv animale, personaje de desene animate, păpuși sau chiar obiecte inanimate.

Jucăriile de plus de mărime medie sunt cadouri populare pentru copii și pot oferi bucurie și confort timp îndelungat. Ele pot fi prieteni de nădejde în jocurile de rol, pot servi drept somnifere moi sau pur și simplu pot aduce un zâmbet pe fața oricui le primește.

 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!