Jucarii si jocuri interactive pentru copii

Afiseaza: 1-48 din 2298 produse

 Filtre

Există o varietate mare de jucării și jocuri interactive pentru copii, care îi pot ajuta să-și dezvolte abilitățile cognitive, sociale și motorii. Iată câteva exemple:

  1. Jocuri de construcție: Lego, Mega Bloks sau alte seturi de construcție permit copiilor să-și dezvolte abilitățile motorii fine, imaginația și creativitatea.

  2. Jocuri de puzzle: Puzzle-urile sunt excelente pentru dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, concentrare și coordonare ochi-mână.

  3. Jucării muzicale: Instrumente muzicale pentru copii, cum ar fi xilofonul, chitara sau tobele mici, îi pot ajuta să descopere și să-și exprime creativitatea muzicală.

  4. Seturi de știință pentru copii: Aceste seturi conțin experimente și activități științifice adaptate vârstei copiilor și îi pot ajuta să învețe despre lumea înconjurătoare prin explorare și descoperire.

  5. Jucării electronice interactive: Există multe jucării electronice educative care pot fi controlate de copii și care le oferă activități interactive pentru învățare și distracție.

  6. Jocuri de societate pentru copii: Există o gamă largă de jocuri de societate adaptate pentru copii, care le pot dezvolta abilitățile sociale, de comunicare și strategice.

  7. Jocuri de rol și seturi de machiaj: Acestea îi pot ajuta pe copii să-și dezvolte imaginația, abilitățile sociale și să-și exerseze rolurile din viața de zi cu zi.

  8. Jucării STEM: Seturile STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) sunt proiectate pentru a-i învăța pe copii concepte științifice și tehnologice într-un mod interactiv și distractiv.

  9. Jocuri și jucării de exterior: Biciclete, mingi, jocuri cu apă și alte jucării de exterior îi pot ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile motorii și să petreacă timp în aer liber.

  10. Jocuri video educative: Există o varietate de jocuri video care pot fi educative și care pot ajuta copiii să învețe abilități matematice, lingvistice sau științifice.

Asigurați-vă că alegeți jucării și jocuri potrivite vârstei copilului și că sunt sigure și potrivite pentru dezvoltarea sa.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!