Puzzle magnetic

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Un puzzle magnetic este o versiune specială a unui puzzle tradițional care utilizează piese magnetice pentru a crea și rezolva diferite modele sau imagini. Acest tip de puzzle este format dintr-o tablă sau o bază magnetică și piese individuale magnetice care se pot atașa și detasa de pe suprafața magnetica.

Piesele magnetice pot fi fie de formă geometrică, cum ar fi pătrate, triunghiuri sau hexagoane, fie pot reprezenta obiecte, animale, plante sau alte elemente. Fiecare piesă are încastrat un magnet pe partea sa inferioară sau laterală, care se aliniază perfect cu suprafața magnetică a tablei.

Scopul unui puzzle magnetic este să asamblezi sau să reconstitui un anumit model sau imagine utilizând piesele magnetice. De obicei, pe tablă sau bază este prezentată o imagine de referință sau un contur, iar jucătorul trebuie să potrivească piesele magnetice în conformitate cu acea imagine pentru a rezolva puzzle-ul.

Unul dintre avantajele unui puzzle magnetic este că piesele se pot conecta și deconecta ușor, ceea ce permite jucătorului să experimenteze și să refacă puzzle-ul în moduri diferite. De asemenea, folosirea magnetilor face ca piesele să se fixeze ferm pe tablă, ceea ce reduce riscul de a le pierde sau de a se destrăma în timpul jocului.

Puzzle-urile magnetice pot fi jucate atât individual, cât și în grup, și pot fi adaptate pentru diferite vârste și niveluri de dificultate. Ele pot fi o modalitate distractivă de a-ți dezvolta abilitățile cognitive, precum gândirea spațială, recunoașterea formelor și rezolvarea de probleme. De asemenea, sunt o modalitate excelentă de a-ți stimula creativitatea și imaginația, deoarece poți crea propriile modele sau imagini pe baza pieselor magnetice disponibile.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!