Bebe 0 luni+

Afiseaza: 1-48 din 182 produse

 Filtre

ucăriile și jocurile interactive pentru bebeluși în vârstă de 0 luni+ trebuie să fie concepute pentru a stimula simțurile și dezvoltarea lor inițială. Deși bebelușii de această vârstă nu pot juca jocuri complexe, există anumite obiecte și activități care le pot fi interesante și pot contribui la dezvoltarea lor. Iată câteva sugestii:

  1. Jucării de agățat: Un arc sau o jucărie de agățat deasupra patului bebelușului poate fi foarte distractivă și stimulatoare. Acestea pot avea forme și culori vii pentru a atrage atenția bebelușului și pot emite sunete ușoare la atingere.

  2. Jucării moi și de textură: Bebelușii se bucură de jucăriile moi pe care le pot ține în mâini și le pot îmbrățișa. Optați pentru jucării cu texturi diferite, cum ar fi materiale moi, stofe cu noduri sau elemente de jucărie cu suprafete crestate.

  3. Centru de activități: O jucărie cu un centru de activități care are oglinzi, jucării care produc sunete și culori vii poate oferi stimulare vizuală și auditivă. Bebelușii se pot distra explorând diversele elemente ale centrului de activități.

  4. Jucării muzicale: Bebelușii adoră sunetele și muzica. O jucărie muzicală ușor de apăsat poate atrage atenția bebelușului și poate stimula dezvoltarea auzului său.

  5. Proiector de lumină și sunet: Un proiector care emite lumini și sunete moi poate crea o atmosferă relaxantă și stimulantă pentru bebeluși. Unele proiectoare pot reda chiar și sunete ale naturii sau muzică liniștitoare.

  6. Jocuri de "Peek-a-Boo": Jocurile simple de "Peek-a-Boo" (jocul de-a v-ați ascunselea) pot fi foarte distractive pentru bebeluși. Acoperiți-vă fața cu mâinile și apoi dezvăluiți-vă pentru a le captiva atenția.

  7. Jucării cu culori contrastante: Bebelușii în vârstă de 0 luni+ încep să distingă culorile. Jucăriile cu modele și culori contrastante, cum ar fi alb-negru sau roșu și alb, pot atrage atenția lor și pot stimula dezvoltarea vizuală.

  8. Jocul "Gimnastică pentru bebeluși": Puteți pune bebelușul pe burtă și să-i plasați jucării în față pentru a-l motiva să își ridice capul și să se întindă. Acesta este un exercițiu bun pentru dezvoltarea mușchilor gâtului și a corpului lor.

Este important să supravegheați întotdeauna bebelușul în timp ce se joacă și să vă asigurați că jucăriile sunt sigure și potrivite pentru vârsta lor.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!