Bebe 18 luni +

Afiseaza: 1-48 din 464 produse

 Filtre
Bebe 18 luni + - Masina De Ambulanta
-52%

Pentru un bebeluș în vârstă de 18 luni și mai mare, există o serie de jucării și jocuri interactive potrivite pentru dezvoltarea lor cognitivă, motorie și socială. Iată câteva sugestii:

  1. Cuburi de construit: Seturi de cuburi de diferite dimensiuni, forme și culori pot ajuta la dezvoltarea abilităților motorii fine, a recunoașterii culorilor și a formelor, precum și la încurajarea creativității.

  2. Puzzle-uri simple: Puzzle-urile cu piese mari și colorate sunt ideale pentru dezvoltarea abilităților motorii și a rezolvării problemelor.

  3. Jucării muzicale: Instrumente muzicale precum tamburine, xilofon sau maracas vor ajuta la stimularea auzului, la dezvoltarea coordonării mâini-ochi și la explorarea ritmului și a sunetelor.

  4. Seturi de imbinat și sortat: Jucăriile care implică sortarea și îmbinarea diferitelor forme și culori vor dezvolta abilitățile motorii fine, abilitățile cognitive și vor încuraja recunoașterea formelor și a culorilor.

  5. Jocuri de îmbinare: Există jocuri interactive care constau în potrivirea formelor sau a culorilor, contribuind la dezvoltarea abilităților cognitive și a rezolvării problemelor.

  6. Seturi de mașini sau trenulețe: Jocurile cu vehicule sunt distractive și pot ajuta la dezvoltarea abilităților motorii, a imaginației și a jocului de rol.

  7. Jucării de rol: Seturi de bucătărie, doctori sau atelier pot stimula imaginația și jocul de rol, dezvoltând abilitățile sociale și limbajul.

  8. Carti pentru copii: Alegeți cărți cu imagini colorate și cu povești simple pentru a încuraja iubirea pentru citit și dezvoltarea limbajului.

  9. Jocuri de construit: Seturi de construcții cu piese mari sau magnetice pot ajuta la dezvoltarea abilităților motorii și a creativității. 

Este important să supravegheați mereu copilul în timp ce se joacă și să vă asigurați că jucăriile și jocurile alese sunt sigure și potrivite pentru vârsta și nivelul lor de dezvoltare.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!