Carucioare si articole transport copii si bebelusi

Afiseaza: 1-48 din 57 produse

 Filtre

Carucioarele și articolele de transport pentru copii sunt dispozitive speciale concepute pentru a asigura siguranța și confortul copiilor în timpul deplasărilor. Acestea sunt utilizate în principal pentru a transporta copiii mici în timpul plimbărilor sau călătoriilor și sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe ale părinților.

Carucioarele pentru copii sunt, structuri cu roți, dotate cu un cadru solid și o pozitie confortabilă pentru copil. Ele sunt proiectate să fie ușor de manevrat și deplasat și pot fi echipate cu diverse caracteristici și accesorii pentru a oferi un nivel ridicat de confort și practicitate. Carucioarele pot avea o structură simplă sau pot fi dotate cu diferite opțiuni de reglare, cum ar fi spătarul ajustabil, suport pentru picioare și capacitate de pliere pentru a facilita depozitarea și transportul.

Există diferite tipuri de carucioare pentru copii, cum ar fi:

  1. Carucioare tradiționale: Acestea sunt modele clasice, cu patru roți, potrivite pentru utilizarea zilnică. Acestea pot fi echipate cu un sistem de înclinare pentru ca bebelușul să poată dormi în poziție orizontală sau pot avea un design mai compact și ușor pentru a fi folosite în călătorii.

  2. Carucioare de tip umbrella: Acestea sunt carucioare ușoare, compacte și portabile, care se pliază sub forma unui mic umbrelă. Acestea sunt ideale pentru călătorii și utilizarea în spații strâmte, dar pot oferi mai puțin suport lombar și pot avea mai puține opțiuni de reglare.

  3. Carucioare tip jogging: Acestea sunt proiectate pentru părinții activi, care doresc să alerge sau să meargă în pas vioi cu copilul. Acestea au roți mai mari și o suspensie mai bună pentru a absorbi șocurile și pentru a asigura o plimbare lină chiar și pe terenuri accidentate.

Pe lângă carucioare, există și alte articole de transport pentru copii, cum ar fi:

  1. Scaune auto pentru copii: Acestea sunt dispozitive speciale care se fixează în mașină și oferă protecție și siguranță copilului în timpul călătoriilor cu autovehiculul. Ele sunt proiectate pentru a se potrivi diferitelor grupe de vârstă și greutate ale copiilor și sunt dotate cu centuri de siguranță și sisteme de fixare.

  2. Diferite modele de marsupii de purtat bebeluși: Acestea sunt articole moi și ajustabile care permit părintelui să-și țină bebelușul aproape de corp, în timp ce își păstrează mâinile libere. Acestea sunt ideale pentru părinții care doresc să aibă o legătură mai strânsă și să ofere un sentiment de siguranță copilului lor.

Indiferent de tipul sau stilul ales, carucioarele și articolele de transport pentru copii sunt proiectate pentru a oferi un mediu sigur și confortabil pentru copii în timpul deplasărilor. Este important să alegeți un model potrivit pentru nevoile copilului dumneavoastră și să respectați întotdeauna instrucțiunile de utilizare și siguranță furnizate de producător.
 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!