Sanie copii

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

O sanie pentru copii este mică și ușoară, special concepută pentru a fi utilizată pe zăpadă sau pe terenuri acoperite cu gheață. Este destinată să ofere copiilor o experiență plină de distracție în timpul sezonului de iarnă.

Saniile pentru copii sunt fabricate din materiale rezistente și durabile, cum ar fi lemnul sau plasticul rezistent la temperaturi scăzute. Ele sunt proiectate să fie ușor de manevrat și de controlat de către copii.

Majoritatea saniilor pentru copii au o structură simplă, constând într-o bază plană și două sau mai multe patine sub aceasta. Baza poate fi prevăzută cu un suport pentru șezut sau poate fi lăsată liberă pentru ca copilul să se așeze direct pe ea. Există și saniile care au un spătar sau un sistem de fixare pentru a asigura siguranța copilului în timpul coborârii.

Unele saniute pentru copii sunt prevăzute cu un sistem de direcție, astfel încât copilul să poată schimba direcția de mers prin înclinarea corpului sau prin folosirea unui volan simplu. Altele pot fi tractate cu ajutorul unui șnur sau pot fi folosite pentru a fi împinse de către un adult.

Saniile pentru copii vin în diferite dimensiuni și modele, pot avea culori și designuri atrăgătoare pentru cei mici. Ele oferă o modalitate distractivă de a se bucura de iarnă și de a se juca în zăpadă alături de prieteni și familie.

Este important să se folosească saniile pentru copii în zone sigure și să se supravegheze întotdeauna copiii în timpul utilizării lor pentru a evita eventualele accidente sau răniri.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!