Jucarii pentru baie bebelus

Afiseaza: 1-47 din 47 produse

 Filtre

Bebelușii adoră să se joace în timpul băii și jucăriile pentru baie pot face această experiență mai distractivă și mai plăcută pentru ei. Iată o descriere a unor jucării potrivite pentru baie pentru bebeluși:

  1. Set de jucării plutitoare: Acest set poate include animăluțe marine colorate, cum ar fi peștișori, broaște țestoase, rațe sau delfini, care plutesc în apă. Ele sunt ușoare și ușor de manipulat de mânuțele delicate ale bebelușului, oferindu-i ore de distracție în timp ce le urmărește și le prinde.

  2. Jucării cu jet de apă: Aceste jucării sunt concepute să absoarbă apă prin scufundare și să o elibereze sub formă de jeturi de apă. Acestea pot fi forme haioase, precum vesele hipopotame, dragoni sau broaște, care îi vor captiva pe cei mici și îi vor încuraja să se joace cu apa.

  3. Jucării de stropit: Aceste jucării sunt proiectate să rețină apă și să o elibereze treptat atunci când sunt presate. Pot avea forme amuzante, precum inele de dentiție, peștișori sau jucării cu personaje cunoscute din desene animate. Copilul se va bucura să își controleze jetul de apă și să îl direcționeze în diverse locuri.

  4. Jucării educative cu litere și numere: Pentru copiii mai mari sau pentru cei care sunt în etapele de învățare a literelor și numerelor, există jucării pentru baie cu litere și cifre. Acestea pot fi atașate de peretele căzii sau pot pluti pe apă. Astfel, baia devine o ocazie de învățare distractivă.

  5. Jucării pentru turnarea și scurgerea apei: Aceste jucării au forme precum jardiniere, fântâni sau cascade, și pot fi plasate în diferite părți ale căzii. Copilul poate să adune apă în ele și să o toarne în alte părți, învățând concepte simple legate de curgere și volum.

  6. Jucării senzoriale cu texturi interesante: Pentru dezvoltarea simțurilor tactile, pot fi introduse jucării cu suprafețe texturate, precum bureții abrazivi sau jucării moi și catifelate. Acestea adaugă o dimensiune suplimentară de explorare și plăcere în timpul băii.

Toate aceste jucării trebuie să fie fabricate din materiale sigure și netoxice, care să nu permită dezvoltarea mucegaiului sau a bacteriilor în apă. În plus, asigurați-vă că jucăriile sunt ușor de curățat și de întreținut pentru a evita acumularea murdăriei sau a reziduurilor în ele.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!