Seturi de constructie cu piese magnetice

Afiseaza: 1-22 din 22 produse

 Filtre

Seturile de construcție cu piese magnetice sunt jucării educaționale inovatoare care permit copiilor să creeze diverse structuri și forme folosind piese magnetice. Acestea pot fi unelte excelente pentru dezvoltarea creativității, a abilităților motorii și a gândirii spațiale la copii de toate vârstele.

Caracteristicile principale ale seturilor de construcție cu piese magnetice includ:

  1. Piese magnetice: Piesele sunt fabricate din materiale magnetice, cum ar fi magneții încorporați în blocuri sau bile magnetice. Aceasta permite conectarea și construirea structurilor cu ușurință, fără a fi nevoie de alte instrumente sau accesorii de fixare.

  2. Diversitatea pieselor: Seturile pot conține o gamă variată de forme și dimensiuni, cum ar fi cuburi, sfere, triunghiuri, pătrate și alte forme geometrice, care permit copiilor să creeze modele tridimensionale complexe.

  3. Versatilitate: Datorită naturii lor modulare, aceste seturi de construcție încurajează copiii să experimenteze și să creeze diferite tipuri de structuri, de la clădiri simple la vehicule, animale, și chiar construcții abstracte.

  4. Dezvoltarea abilităților STEM: Prin manipularea pieselor magnetice și construirea diverselor modele, copiii își pot dezvolta abilitățile matematice, de știință și de rezolvare a problemelor, învățând despre forțe magnetice și structuri stabile.

  5. Siguranță: Majoritatea seturilor de construcție cu piese magnetice sunt proiectate să fie sigure pentru copii, având piese mari și rotunjite, pentru a preveni înghițirea accidentală.

  6. Joc interactiv: Seturile de construcție cu piese magnetice pot fi jucate atât individual, cât și în grup, ceea ce încurajează interacțiunea socială și colaborarea între copii.

  7. Portabilitate: Multe seturi vin în cutii sau gentuțe de transport, astfel încât pot fi luate oriunde, fiind ideale pentru activități la domiciliu, la școală sau în călătorii.

Este important să menționăm că, ca și în cazul altor jucării cu piese mici, se recomandă supervizarea adulților în timp ce copiii se joacă cu seturile de construcție cu piese magnetice, pentru a evita riscul înghițirii accidentale a acestora sau a altor situații nedorite. De asemenea, ar trebui să fie verificată vârsta recomandată pentru fiecare set de către producător pentru a asigura potrivirea adecvată a jucăriei pentru copilul respectiv. 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!