Marsupiu bebe

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Un marsupiu pentru cărat bebeluși, cunoscut și sub numele de purtător pentru copii sau pur și simplu marsupiu, este un dispozitiv care permite părinților să-și poarte bebelușii aproape de corpul lor în timpul deplasărilor și activităților zilnice. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a oferi confort atât părintelui, cât și bebelușului, permitând o interacțiune mai strânsă și o legătură emoțională mai puternică între ei.

Iată o descriere a caracteristicilor principale ale unui marsupiu pentru cărat bebeluși:

  1. Design ergonomic: Marsupiile sunt proiectate pentru a distribui greutatea bebelușului uniform pe umerii, spatele și șoldurile părintelui, astfel încât să ofere o susținere adecvată și să reducă oboseala în timpul purtării.

  2. Material confortabil: Sunt confecționate din materiale moi și respirabile, precum bumbac organic, microfibră sau alte țesături sigure pentru pielea delicată a bebelușului.

  3. Centuri și curele reglabile: Marsupiile au centuri și curele reglabile pentru a se potrivi mai multor dimensiuni de corp, astfel încât să se asigure o potrivire perfectă și confortabilă.

  4. Poziționare corectă a bebelușului: Marsupiile sunt concepute pentru a menține coloana vertebrală a bebelușului într-o poziție sănătoasă și ergonomică, cu sprijin pentru gât și cap.

  5. Opțiuni de purtare: Există diferite stiluri de marsupii, cum ar fi cele în față, în spate sau pe șolduri, pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor fiecărui părinte.

  6. Buzunare și accesorii: Un marsupiu bine proiectat poate avea buzunare suplimentare pentru a transporta obiecte mici, cum ar fi cheile, portofelul sau telefonul mobil.

  7. Siguranță: Majoritatea marsupiilor sunt echipate cu închizători și catarame robuste pentru a asigura siguranța bebelușului în timpul purtării.

  8. Vârsta și greutatea recomandată: Marsupiile au limite de vârstă și greutate recomandate, iar părinții ar trebui să se asigure că respectă aceste ghiduri pentru a folosi în mod corespunzător marsupiul.

  9. Ușor de întreținut: Majoritatea marsupiilor sunt ușor de curățat și întreținut, iar unele dintre ele pot fi spălate la mașină.

Marsupiile pentru cărat bebeluși sunt ideale pentru părinții activi care doresc să-și țină bebelușul aproape în timpul activităților zilnice sau în timpul călătoriilor. Ele oferă o modalitate practică și confortabilă de a menține legătura și interacțiunea cu bebelușul în timp ce părintele este în mișcare.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!