Seturi jucarii din lemn

Afiseaza: 1-48 din 146 produse

 Filtre

Seturile de jucării din lemn pentru copii sunt opțiuni populare și clasice în lumea jucăriilor. Acestea constau într-o colecție de jucării fabricate din lemn, care încurajează creativitatea, dezvoltarea abilităților motorii fine și explorarea imaginativă a copiilor. Aceste seturi pot fi disponibile în diferite teme și configurații, adaptate diferitelor vârste și interese ale copiilor.

Un set de jucării din lemn poate include diverse elemente, precum:

  1. Piese de construcție: Acestea pot fi cuburi sau forme geometrice pe care copiii le pot folosi pentru a construi structuri și turnuri.
  2. Puzzle-uri: Acestea pot fi forme și piese de lemn care trebuie asamblate pentru a crea o imagine sau o formă specifică.
  3. Trenulețe și șine: Seturile de trenulețe din lemn sunt adesea foarte populare. Acestea includ locomotive, vagoane și șine pe care copiii le pot asambla și juca.
  4. Case de păpuși: Seturile de case de păpuși din lemn sunt minunate pentru jocul de rol și stimularea imaginației. Acestea pot include diverse camere și accesorii pentru amenajarea casei.
  5. Mașinuțe și vehicule: Seturile de mașinuțe și vehicule din lemn oferă copiilor posibilitatea de a-și crea propriile piste și de a se juca cu ele.
  6. Instrumente muzicale: Seturile de instrumente muzicale din lemn, cum ar fi xilofonul sau tamburina, pot încuraja dezvoltarea abilităților muzicale și ritmului.

Seturile de jucării din lemn au multiple avantaje. Lemnul este un material natural și durabil, ceea ce le face mai sigure și mai rezistente în comparație cu jucăriile din plastic. De asemenea, jucăriile din lemn stimulează imaginația și creativitatea copiilor, deoarece aceștia pot folosi piesele pentru a construi și crea propriile lor scenarii de joc. Acestea promovează, de asemenea, dezvoltarea abilităților motorii fine, concentrarea și coordonarea ochi-mână.

Este important să alegi un set de jucării din lemn potrivit vârstei și nivelului de dezvoltare al copilului tău. Asigură-te că jucăriile nu au piese mici care pot fi înghițite și că sunt fabricate din materiale non-toxice și sigure. Verifică, de asemenea, dacă setul include instrucțiuni sau ghiduri de joc pentru a încuraja jocurile educative și creative.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!