Jucarii cu proiectie

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Jucăriile cu proiecție pentru copii sunt dispozitive interactive și distractive care combină elementele de joc și proiecție pentru a oferi o experiență deosebită. Aceste jucării utilizează tehnologia de proiecție pentru a crea imagini și animații pe diferite suprafețe, cum ar fi peretele, tavanul sau podeaua.

Există mai multe tipuri de jucării cu proiecție disponibile pentru copii. Unele dintre cele mai populare includ:

  1. Proiectoare de povesti: Aceste jucării proiectează ilustrații și texte ale poveștilor pe tavan sau perete, creând astfel o atmosferă magică pentru momentele de citit. Copiii pot urmări imaginile și pot asculta poveștile, ceea ce le stimulează imaginația și creativitatea.

  2. Lanterne de proiecție: Aceste jucării sunt de obicei sub forma unei lanterne sau a unui dispozitiv portabil și pot proiecta imagini ale personajelor de desene animate preferate ale copiilor. Acestea pot fi utilizate într-o cameră întunecată pentru a crea o atmosferă relaxantă sau pot fi folosite pentru a încuraja copiii să-și creeze propriile povești folosind umbrele proiectate.

  3. Seturi de proiecție interactivă: Aceste jucării constau într-un set de accesorii și dispozitive care permit copiilor să creeze propriile proiecții. Acestea pot include diapozitive cu imagini, șabloane cu personaje sau forme pe care copiii le pot proiecta și colora. Astfel, copiii pot să-și dezvolte abilitățile artistice și să-și creeze propriile povestiri vizuale.

  4. Jocuri cu proiecție: Acestea sunt jocuri interactive în care copiii pot interacționa cu proiecțiile pentru a rezolva puzzle-uri, a explora lumi virtuale sau a juca diferite tipuri de jocuri. Aceste jucării încurajează activitatea fizică și dezvoltarea abilităților cognitive prin intermediul jocului interactiv.

Jucăriile cu proiecție sunt concepute pentru a fi sigure și distractive pentru copii, stimulându-le imaginația, creativitatea și dezvoltarea cognitivă. Ele pot fi utilizate atât individual, cât și în grup, oferind ore întregi de distracție și explorare.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!