Tarcuri si corturi

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

Țarcurile și corturile pentru copii sunt articole concepute special pentru a oferi un spațiu sigur și confortabil în care copiii să se poată juca și odihni. Acestea sunt destinate să fie utilizate în interior sau exterior și pot fi folosite atât în ​​casa proprie, cât și în călătorii, excursii sau în timpul activităților în aer liber.

 1. Țarcuri pentru copii:
 • Dimensiuni și forme variate: Există o gamă largă de țarcuri pentru copii, de la cele mai simple, sub formă de patrulater sau hexagon, până la cele mai complexe, cu diferite compartimente sau tuneluri.
 • Materiale sigure: Acestea sunt confecționate, în general, din materiale non-toxice, ușor de curățat și prietenoase cu pielea sensibilă a copiilor.
 • Cadru stabil: Majoritatea țarcurilor au un cadru solid din metal sau plastic, care asigură stabilitatea și rezistența în timpul utilizării.
 • Podea detașabilă: Multe țarcuri vin cu o podea detașabilă, care poate fi folosită pentru a oferi o suprafață mai moale și igienică pe care copiii să se poată juca.
 • Uși și ferestre: Acestea sunt prevăzute, de obicei, cu uși cu fermoar sau clapete ce pot fi deschise și închise, pentru a permite copiilor să intre și să iasă în mod facil.
 • Ușor de montat și de depozitat: Majoritatea țarcurilor pentru copii sunt concepute să fie ușor de montat și de dezasamblat, astfel încât să poată fi transportate și depozitate cu ușurință.
 1. Corturi pentru copii:
 • Dimensiuni și modele variate: Corturile pentru copii pot fi sub formă de corturi tip cort camping, tip cort de joacă, tip casă sau cu forme mai ludice, cum ar fi corturile în formă de castel sau mașinuță.
 • Materiale durabile și prietenoase cu mediul: Corturile pentru copii sunt fabricate, de obicei, din materiale rezistente, ușor de curățat și sigure pentru utilizarea copiilor.
 • Montare facilă: Ele vin cu un sistem simplu de asamblare, astfel încât să poată fi ridicate cu ușurință și fără prea mult efort.
 • Spațiu de joacă și relaxare: Corturile oferă copiilor un spațiu privat în care se pot juca, citi, desena sau se pot relaxa în voie.
 • Potrivite pentru interior și exterior: Corturile pot fi utilizate atât în ​​casa proprie, cât și în grădină, parc sau în timpul excursiilor în natură.

Atât țarcurile, cât și corturile pentru copii sunt concepute cu gândul la siguranța și confortul celor mici, permițându-le să-și dezvolte imaginația, creativitatea și să se bucure de timpul petrecut într-un spațiu special al lor.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!