Jucarii de impins si tras

Afiseaza: 1-41 din 41 produse

 Filtre

Jucăriile de împins și tras pentru copii sunt concepute pentru a stimula motricitatea, echilibrul și coordonarea acestora în timp ce se mișcă. Aceste jucării sunt proiectate în mod obișnuit într-o formă atractivă, colorată și prietenoasă pentru a atrage interesul copiilor. Iată câteva exemple de jucării de împins și tras pentru copii:

  1. Căluț de lemn: Aceste jucării clasice constau într-un căluț de lemn pe roți, cu un mâner pe care copilul îl poate ține și împinge în timp ce merge. Aceste jucării dezvoltă abilitățile de echilibru și coordonare.

  2. Vehicule de împins: Acestea pot fi mașini, camioane, elicoptere sau alte vehicule de jucărie cu un mâner pe care copilul îl poate împinge în timp ce merge. Aceste jucării pot avea, de asemenea, caracteristici suplimentare, cum ar fi sunete sau lumini, pentru a spori experiența de joacă.

  3. Triciclete: Tricicletele sunt jucării de împins cu trei roți, care oferă copiilor o modalitate de a se deplasa în aer liber. Acestea sunt ideale pentru dezvoltarea coordonării motorii și a echilibrului.

  4. Animaluțe de tras: Aceste jucării constau în animale de pluș sau de lemn cu roți, la care copilul poate trage de un șnur. Copiii pot merge în jurul casei sau în aer liber cu animaluțul de tras alături, dezvoltând astfel abilitățile de coordonare și echilibru.

  5. Sortatoare cu forme: Aceste jucării constau într-un cărucior cu roți, prevăzut cu forme de diferite culori și dimensiuni, pe care copilul le poate împinge și trage. Copiii pot învăța să sorteze și să potrivească formele în cărucior, dezvoltându-și abilitățile motorii fine.

  6. Seturi de trenulețe: Aceste jucării constau într-un trenuleț sau într-un set de șine pe care copilul le poate asambla și apoi împinge. Aceste jucării încurajează creativitatea, imaginația și dezvoltarea abilităților motorii.

Indiferent de forma sau designul lor, jucăriile de împins și tras pentru copii oferă oportunități de joc activ, care ajută la dezvoltarea fizică și cognitivă a copilului într-un mod distractiv și educativ.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!