Carusel muzical

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Un carusel muzical pentru bebeluși este o jucărie interactivă care este concepută pentru a fi suspendată deasupra patului sau pătuțului bebelușului și care are rolul de a-l distra și de a-l liniști înainte de somn. Caruselele muzicale pentru bebeluși sunt adesea decorate în culori vii și atrăgătoare și sunt prevăzute cu diferite elemente suspendate, cum ar fi jucării moi și colorate, obiecte strălucitoare sau figurine cu forme amuzante.

Aceste jucării sunt prevăzute cu un mecanism de învârtire, care poate fi acționat manual sau prin intermediul unui motor electric. Atunci când este pus în funcțiune, caruselul începe să se rotească lent, iar jucăriile suspendate se mișcă în jurul bebelușului. Această mișcare ușoară și ritmică are un efect relaxant asupra copilului și îl ajută să se calmeze și să se pregătească pentru somn.

Un aspect important al caruselului muzical pentru bebeluși este muzica. Aceasta poate fi generată de un mecanism intern, care redă o melodie liniștitoare, sau poate fi conectat la un dispozitiv extern, cum ar fi un telefon sau un player audio, pentru a reda muzica preferată a bebelușului. Melodiile sunt adesea melodii blânde, cu sunete relaxante sau sunete din natură, menite să îi liniștească pe cei mici și să îi ajute să adoarmă.

Pe lângă funcția principală de a induce somnul, caruselele muzicale pentru bebeluși pot avea și alte caracteristici, cum ar fi lumini colorate sau proiecții pe tavan, care creează un ambient plăcut și atrăgător. Acestea pot fi reglate în funcție de preferințele și nevoile fiecărui bebeluș.

Caruselele muzicale pentru bebeluși sunt adesea considerate jucării sigure și pot fi utilizate încă de la naștere. Ele ajută la stimularea simțurilor bebelușului, la dezvoltarea abilităților vizuale și auditive, și oferă o experiență plăcută și relaxantă pentru copil.

Este important de menționat că caruselele muzicale pentru bebeluși ar trebui să fie utilizate sub supravegherea unui adult și să fie suspendate într-un mod sigur, astfel încât să nu existe riscul de a se agăța sau de a cădea peste copil. De asemenea, este recomandat să se urmeze instrucțiunile producătorului privind instalarea și utilizarea corectă a caruselului.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!