Pictura, modelaj si accesorii

Afiseaza: 1-48 din 151 produse

 Filtre

Încurajați micuții artiști să-și exploreze talentele cu produsele noastre premium de pictură, modelaj și accesorii special concepute pentru copii. De la seturi de pictură non-toxice cu nuanțe vii până la plastilină moale și accesorii adorabile, suntem sursa ta de inspirație pentru momente creative pline de bucurie.

Descoperă seturi complete de pictură pentru copii, cu culori bogate și sigure pentru piele, care vor transforma orice pânză albă într-o capodoperă. Pensulele ergonomice și ușor de manevrat fac din procesul de pictură o experiență plăcută și educativă.

Plastilina noastră non-toxică și ușor de modelat este perfectă pentru a da viață imaginilor copiilor. Seturile noastre de modelaj vin cu unelte speciale pentru a crea personaje distractive și detalii minuțioase. Dezvoltă abilitățile motrice fine și imaginația prin jocul creativ cu plastilină.

Adaugă un plus de distracție cu accesorii speciale pentru activitățile creative ale copiilor. De la șabloane și ștergătoare până la seturi de accesorii tematice, oferim tot ceea ce este necesar pentru a completa aventura artistică a celor mici.

Cumpără cu încredere produsele noastre de calitate, create cu grijă pentru siguranța și bucuria copiilor. Stimulăm imaginația, încurajăm creativitatea și promovăm dezvoltarea artistică într-un mod distractiv și educativ. Alegeți să oferiți copiilor dvs. o experiență de învățare captivantă prin intermediul artei!

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!