Bebe 6 luni+

Afiseaza: 1-48 din 323 produse

 Filtre

Există o varietate de jucării și jocuri interactive potrivite pentru bebelușii cu vârsta de 6 luni și mai mari. Iată câteva sugestii:

  1. Cărți moi sau din plastic: Alege cărți cu pagini moi sau din plastic, care au imagini colorate și texturi diferite. Acestea îi vor ajuta pe bebelușii de 6 luni si mai mari să își dezvolte simțul tactil și abilitățile cognitive.

  2. Jucării de înșurubat și de potrivit: Caută jucării care implică înșurubarea, desurubarea sau potrivirea formelor. Acestea ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi și a abilităților motorii fine la varsta de 6 luni.

  3. Jucării muzicale: Alege instrumente muzicale pentru bebeluși, cum ar fi tamburinele mici sau maracasurile. Acestea le permit să experimenteze și să se bucure de sunete și ritmuri.

  4. Jucării cu sunete: Optează pentru jucării care produc sunete atunci când sunt apăsate sau lovite. Bebelușii de 6 luni se vor distra încercând să reproducă acele sunete și să le descopere.

  5. Jucării de scufundare: Dacă bebelușul tău începe să facă baie într-o cadă, poți adăuga jucării de scufundare în apa pentru a-l ajuta să se distreze și să-și dezvolte coordonarea ochi-mână.

  6. Jucării de tras sau împins: Jucăriile care pot fi trase sau împinse, cum ar fi cărucioarele de jucărie sau animăluțele pe roți, sunt distractive și ajută la dezvoltarea abilităților motorii.

  7. Cuburi de construcție: Cuburile de construcție din plastic sau material textil sunt o alegere excelentă pentru a-i ajuta pe bebelușii de 6 luni să învețe despre stabilitate, texturi și relații spațiale.

  8. Jocuri cu forme și culori: Alege jocuri interactive care îi ajută pe bebeluși să recunoască și să potrivească culori și forme. Acestea le dezvoltă abilitățile cognitive și de rezolvare a problemelor.

Asigură-te întotdeauna că jucăriile sunt sigure pentru vârsta bebelușului de 6 luni și că nu conțin părți mici care pot fi înghițite sau periculoase. Supervizați mereu jocul bebelușului și acordați-i atenție în timp ce se joacă.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!