Jucarii de plus zornaitoare

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Jucăriile de plus zornăitoare sunt adorabile, moi și pline de viață. Acestea sunt concepute pentru a atrage atenția bebelușilor și a stimula simțurile lor. Ele sunt în general de dimensiuni mici și ușor de prins de mânuțele copiilor.

O caracteristică distinctivă a acestor jucării este prezența unui zornăit în interiorul lor. Aceasta constă într-un mic dispozitiv care produce un sunet plăcut atunci când jucăria este mișcată sau agitată. Zornăitul poate fi produs de bile mici, clopoței sau alte elemente care se ciocnesc între ele.

Jucăriile de plus zornăitoare sunt realizate din materiale moi și pline de umplutură, cum ar fi bumbacul sau poliesterul, pentru a oferi o senzație plăcută la atingere. Ele pot fi în formă de animale, personaje de desene animate sau alte obiecte atrăgătoare pentru copii.

Aceste jucării au multiple beneficii pentru dezvoltarea copilului. Ele stimulează auzul și simțul tactil prin intermediul sunetului zornăitului și a texturii moi a plusului. De asemenea, îi ajută pe cei mici să-și dezvolte coordonarea ochi-mână și abilitățile motorii fine în timp ce încearcă să prindă și să miște jucăria.

În plus, jucăriile de plus zornăitoare pot fi și un obiect de confort pentru copii. Mulți bebeluși se atașează de astfel de jucării, iar sunetul lor zornăitor le poate oferi o senzație de siguranță și liniște în momentele de relaxare sau la culcare.

În concluzie, jucăriile de plus zornăitoare sunt o opțiune minunată pentru copiii mici. Acestea sunt moi, plăcute la atingere și produc sunete amuzante și captivante. Oferă copiilor o experiență senzorială interesantă și îi ajută în dezvoltarea lor timpurie.

 

Jucăriile de plus zornăitoare sunt niște jucării moi și adorabile, create pentru a atrage atenția și a stimula simțurile copiilor mici. Acestea sunt proiectate pentru a încuraja dezvoltarea cognitivă și senzorială a copiilor în primele lor luni și ani de viață.

Descrierea unei jucării de plus zornăitoare poate varia, dar aici sunt caracteristicile comune ale acestor jucării:

  1. Material moale și plăcut la atingere: Aceste jucării sunt confecționate din material de pluș sau textile moi, care le face foarte plăcute la atingere și potrivite pentru mânuțele delicate ale bebelușilor.

  2. Formă adorabilă: De obicei, jucăriile de plus zornăitoare au forme amuzante și adorabile, cum ar fi animale, personaje din povești sau obiecte familiare.

  3. Zornăit sau sunete plăcute: O caracteristică cheie a acestor jucării este zornăitul sau sunetele ușoare pe care le fac atunci când sunt mișcate sau agitate. Aceste sunete ajută la atragerea atenției copiilor și la dezvoltarea auzului lor.

  4. Culori vibrante: Culorile vii și atrăgătoare sunt folosite pentru a captiva interesul bebelușilor și pentru a încuraja dezvoltarea vizuală.

  5. Dimensiuni potrivite pentru mânuțele mici: Jucăriile de plus zornăitoare sunt concepute pentru a fi ușor de ținut în mânuțele mici ale bebelușilor și pentru a le permite să le exploreze și să le manipuleze cu ușurință.

  6. Elemente senzoriale: Unele jucării de plus zornăitoare pot avea atașate diverse elemente senzoriale, precum panglici, inele din plastic sau oglinzi mici, pentru a oferi o experiență senzorială bogată.

Aceste jucării sunt ideale pentru perioada când copiii încep să descopere lumea înconjurătoare și să exploreze cu mânuțele lor. Ele le pot oferi distracție, confort și stimulare, fiind totodată jucării de siguranță potrivite pentru vârsta lor.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!