Bebe 11 luni +

Afiseaza: 1-48 din 388 produse

 Filtre

Iată câteva sugestii de jucării și jocuri interactive potrivite pentru un bebeluș în vârstă de 11 luni și mai mare:

  1. Cuburi de construcție: Cuburile de construcție moi, mari și colorate sunt perfecte pentru dezvoltarea abilităților motorii fine și a creativității. Bebelușul poate să le îmbine, să le răstoarne și să le construiască diferite structuri.

  2. Jucării de sortat: Jucăriile de sortat cu forme și culori diferite îi permit bebelușului să învețe despre clasificare și potrivire. Acestea îi pot ajuta, de asemenea, să-și dezvolte coordonarea ochi-mână.

  3. Cuburi empilabile: Cuburile empilabile ajută la dezvoltarea abilităților motorii fine și la înțelegerea conceptelor de dimensiuni și structuri. Bebelușul poate să le îmbine, să le ridice și să le dărâme, experimentând cu echilibru și stabilitate.

  4. Puzzle-uri simple: Puzzle-urile cu piese mari și colorate pot fi distractive și educative pentru un bebeluș de 11 luni. Alege puzzle-uri cu imagini simple și ușor de recunoscut, cum ar fi animale sau obiecte de uz casnic.

  5. Carte cu pagini tactile: O carte cu pagini tactile, cu texturi diferite, poate fi interesantă pentru bebeluș. Aceasta îl va încuraja să exploreze și să descopere diferite senzații tactile.

  6. Telefon jucărie: Un telefon jucărie cu sunete și lumini poate fi distractiv pentru bebeluși la această vârstă. Acesta îi poate ajuta să-și dezvolte abilitățile auditive și să învețe despre cauzalitate (atunci când apasă pe butoane și se activează sunete sau lumini).

  7. Mingi de diferite dimensiuni și texturi: Mingile de joc de diferite dimensiuni și texturi pot fi captivante pentru un bebeluș. Acestea îl pot încuraja să se deplaseze, să le lovească sau să le prindă, dezvoltându-și abilitățile motorii și coordonarea ochi-mână.

  8. Jocuri muzicale: Instrumentele muzicale simple, cum ar fi un tamburină, un xylofon sau o tobele jucărie, pot oferi bebelușului o experiență muzicală interactivă. Acesta poate experimenta cu sunetele și ritmurile, dezvoltându-și abilitățile auditive și coordonarea motorie.

Asigură-te întotdeauna că jucăriile sunt sigure pentru bebeluși și că sunt potrivite pentru vârsta lor. Supervizează jocurile și interacțiunea bebelușului cu jucăriile pentru a te asigura că se joacă în siguranță.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!