Cadita bebelus

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

O cădiță de baie pentru bebeluși este un mic recipient special conceput pentru a face baia bebelușilor o experiență confortabilă și sigură. Aceste cădițe sunt proiectate pentru a se potrivi dimensiunii și nevoilor bebelușilor, oferindu-le un mediu relaxant în timpul băii. Iată o descriere detaliată a cădiței de baie pentru bebeluși:

Formă și dimensiuni: Cădița de baie pentru bebeluși are de obicei o formă rotunjită sau ovală, cu dimensiuni adaptate pentru a se potrivi confortabil copilului mic. Cădița are de obicei o lungime suficientă pentru ca bebelușul să se întindă ușor și o lățime adecvată pentru a-l menține confortabil așezat.

Material: Majoritatea cădițelor de baie pentru bebeluși sunt confecționate din plastic durabil, care este neted și non-toxic, asigurând siguranța copilului. Acest material face cădița ușor de curățat și igienică pentru utilizare repetată.

Capacitate de apă: Cădița de baie pentru bebeluși are o capacitate de apă optimă, astfel încât să ofere suficient spațiu pentru ca bebelușul să stea în apă, dar și să împiedice supraîncărcarea și pericolele de înec.

Suporți și zonă de poziționare: Unele cădițe de baie pentru bebeluși vin cu suporți special proiectați pentru a ține capul și spatele bebelușului într-o poziție confortabilă, astfel încât să nu fie nevoie să țineți copilul în brațe pe tot parcursul băii.

Supape de drenaj: Pentru a ușura golirea apei după baie, multe cădițe de baie pentru bebeluși au supape de drenaj, care permit scurgerea rapidă și eficientă a apei, fără a fi nevoie să ridicați cădița.

Forme și culori atrăgătoare: Pentru a face experiența mai plăcută pentru bebeluși, multe cădițe de baie vin în diferite forme și culori atrăgătoare, având imprimeuri cu personaje de desene animate sau modele vesele.

În general, cădița de baie pentru bebeluși este un accesoriu indispensabil pentru părinți, oferind o modalitate sigură și relaxantă de a spăla bebelușul, fără a-i provoca disconfort sau stres. Este important să monitorizați întotdeauna bebelușul în timpul băii și să asigurați o suprafață stabilă pentru cădiță pentru a preveni accidentele.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!