Bebe 10 luni +

Afiseaza: 1-48 din 288 produse

 Filtre

Pentru un bebeluș de 10 luni și mai mare, există o varietate de jucării și jocuri interactive care îl pot ajuta să dezvolte abilitățile motorii, cognitive și senzoriale. Iată câteva sugestii:

  1. Cuburi moi: Cuburile moi sunt jucării excelente pentru manipulare și construcție. Bebelușul de 10 luni poate să le prindă, să le arunce sau să le construiască una peste alta.

  2. Puzzle-uri cu forme mari: Puzzle-urile cu forme mari și colorate sunt potrivite pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână și a gândirii spațiale. Alege puzzle-uri cu piese mari și ușor de manipulat.

  3. Jucării de sortare: Jucăriile de sortare cu forme și culori diferite îi permit bebelușului de 10 luni să exploreze și să învețe despre obiecte și culori. Acestea îi pot ajuta, de asemenea, să-și dezvolte abilitățile motorii fine.

  4. Carte cu texturi: O carte cu texturi diverse poate fi foarte interesantă pentru bebelușii de 10 luni. Aceste cărți au pagini cu materiale diferite, cum ar fi catifeaua sau materialul textil, care îi permit bebelușului să simtă și să exploreze diferite senzații tactile.

  5. Set de instrumente muzicale: Jucăriile muzicale, cum ar fi maracas, clopoței sau tobe mici, pot fi distractive și educative. Acestea îl pot ajuta pe bebeluș să-și dezvolte simțul ritmului și să se familiarizeze cu sunetele și notele muzicale.

  6. Jucării pentru apa: În timpul băii, poți adăuga jucării speciale pentru apă, cum ar fi animale de cauciuc sau jucării care plutesc. Acestea vor adăuga un element de distracție în timpul băii și îl vor ajuta pe bebeluș să își dezvolte abilitățile motorii și coordonarea ochi-mână.

  7. Jocuri de rol: Jucăriile de rol, cum ar fi telefonul jucărie sau seturile de bucătărie, pot stimula imaginația și creativitatea bebelușului tău. Acestea îl pot ajuta să învețe despre diferite roluri și activități din viața de zi cu zi.

Asigură-te întotdeauna că jucăriile sunt sigure și potrivite pentru vârsta copilului tău. Supraveghează-l pe bebeluș în timp ce se joacă și asigură-te că jucăriile nu au părți mici care pot fi înghițite sau alte potențiale pericole.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!