Tarc joaca copii

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre

Un țarc de joacă pentru copii este o structură special concepută pentru a oferi un mediu sigur și distractiv în care cei mici pot explora, juca și dezvolta abilități motorii și sociale. Acesta poate fi folosit atât în interior, într-o cameră special amenajată, cât și în exterior, în grădină sau pe terasă.

Descrierea unui țarc de joacă ar putea include următoarele caracteristici:

  1. Cadru solid: Țarcurile de joacă sunt construite din materiale rezistente, cum ar fi metal sau plastic durabil, pentru a susține greutatea copiilor și pentru a le oferi o structură solidă și stabilă.

  2. Picioare antiderapante: Pentru a preveni alunecarea sau mișcarea accidentală, țarcurile de joacă sunt dotate cu picioare antiderapante care asigură stabilitatea pe suprafețe plane.

  3. Panouri laterale: Țarcurile sunt prevăzute cu panouri laterale înalte, adesea cu diverse modele și culori atractive, care îi împiedică pe copii să iasă în afara zonei de joacă și, în același timp, le oferă un cadru sigur pentru explorare.

  4. Poartă cu siguranță: Majoritatea țarcurilor de joacă au o poartă de acces cu închidere securizată, astfel încât copiii să poată intra și ieși în mod controlat și fără riscul de a cădea.

  5. Elemente interactive: Unele țarcuri de joacă pot avea elemente interactive, cum ar fi jucării agățate, jucării zornăitoare sau panouri cu activități care să stimuleze simțurile și imaginația copiilor.

  6. Confort: În interiorul țarcului, podeaua poate fi prevăzută cu un material moale și captusit, pentru a oferi confort și protecție în cazul căderilor accidentale.

  7. Dimensiuni variate: Există țarcuri de joacă în diferite dimensiuni și configurații, potrivite pentru copiii de diverse vârste și nevoi.

  8. Portabilitate: Unele modele de țarcuri de joacă pot fi pliate și ușor de transportat, ceea ce le face ideale pentru familii care călătoresc sau care doresc să îl mute dintr-o cameră în alta.

În general, țarcurile de joacă reprezintă un spațiu sigur și plin de bucurie, unde copiii pot socializa, exersa abilități motorii, imaginația și creativitatea, sub atenta supraveghere a adulților.


 

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!