Accesorii inot

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Accesorii pentru înot destinate copiilor și bebelușilor sunt concepute pentru a le oferi confort și siguranță în timpul experienței lor în apă. Acestea includ o gamă largă de produse, fiecare având un scop specific. Iată o descriere a câtorva accesorii comune pentru înotul copiilor și bebelușilor:

  1. Pampers de înot: Acestea sunt scutece special concepute pentru utilizarea în apă. Acestea sunt fabricate dintr-un material rezistent la apă și nu se umflă sau se dezintegrează în contact cu lichidul. Pampers de înot previn scurgerile și păstrează copiii uscați în timpul înotului.

  2. Veste de salvare: Vestele de salvare sunt dispozitive de flotabilitate care sunt purtate pe corpul copiilor pentru a-i ajuta să plutească în apă. Acestea oferă sprijin și asigură siguranța în timp ce copiii își dezvoltă abilitățile de înot. Veste de salvare sunt ajustabile pentru a se potrivi dimensiunii și greutății copilului.

  3. Aripioare de imot: Aripiosrele de înot sunt dispozitive gonflabile care se poartă pe brațe și ajută copiii să dobândească încredere în apă și să învețe să înoate. Acestea oferă sprijin suplimentar și flotabilitate pentru a-i ajuta pe copii să își mențină poziția în apă.

  4. Ochelari de înot: Ochelarii de înot sunt disponibili în variante pentru copii și bebeluși și sunt proiectați pentru a le proteja ochii de substanțe iritante din apă, cum ar fi clorul. Acestea oferă, de asemenea, o vedere clară sub apă și pot fi utili pentru copiii care se confruntă cu sensibilitate la lumină sau care doresc să exploreze mediul subacvatic.

  5. Căști de înot: Căștile de înot sunt adesea utilizate de copiii mici sau de bebeluși pentru a-i proteja urechile de apă și de infecții ale urechii. Acestea acoperă urechile și oferă o barieră impermeabilă care păstrează apa afară și reduce riscul de infecții.

  6. Jucării de apă: Jucăriile de apă sunt accesorii distractive și educative pentru copii și bebeluși în timpul înotului. Acestea pot include bile, jucării plutitoare, jucării care se scufundă sau jucării care stropesc apă. Jucăriile de apă pot ajuta copiii să se simtă mai confortabil în apă și să se bucure de experiența lor de înot.

  7. Jucării și colaci de inot: Acestea sunt accesorii populare care adaugă distracție și entuziasm în timpul înotului. Pot fi jucării gonflabile, mingi, colaci de înot sau animale de pluș care pot fi luate cu voi în apă.

Este important să rețineți că siguranța este întotdeauna prioritară atunci când vine vorba de înotul copiilor și bebelușilor. Asigurați-vă întotdeauna că utilizați accesorii potrivite pentru vârsta și nivelul de dezvoltare al copilului, și supravegheați-i îndeaproape în timpul activităților acvatice.

Suport clienti De luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00

0799797016 comenzi@jucariilemele.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!